Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

Antoni Asunción: “No hi ha democràcia interna al PSPV” 22/09/2010

Antoni Asunciónantonio-asuncion, ex ministre d’Interior que vol enfrontar-se a Jorge Alarte en primàries del PSPV (Partit Socialista del País Valencià), ha parlat al Versió RAC1 de l’anul·lació de 200 avals dels que havia presentat per poder participar en el procés:

- “Tot han estat entrebancs, confusions i boicot per a que no hi haguessin els avals i per no anar a les eleccions primàries. Qui fa ostentació de democràcia interna no pot boicotejar un exercici de democràcia interna com és aquest”.

- “Hi ha hagut un marcatge brutal per a impedir que aconseguíssim els avals necessaris. Jo ja no se què pensar. Si m’han canviat els avals en l’escrutini, o m’han enviat a priori gent que ja sabien que no estaven al cens. És una dada que només te Jorge Alarte i la seva gent.”

- “Recorrerem als que hem de recórrer per veure si podem posar racionalitat en tot aquest procés, senzillament per a que l’afiliat pugui decidir qui és el seu representant, qui entén que és el millor candidat per enfrontar-se al PP”

- “La democràcia interna no es practica, es dificulta.”

- “NO hi ha hagut interferències de l’Executiva Nacional, de Madrid. L’aparell del partit aquí és Alarte. Ell ha posat tots els entrebancs que ha pogut. No hem tingut accés a cap infraestructura del partit, ni per fer rodes de premsa. Hem hagut de pagar els hotels per fer les rodes de premsa.”

  • Tags:
%s1 / %s2