RAC1ncentrat podcasts
Ara, de 14:30 a 15 h
RAC1ncentrat podcasts
amb Noemí Polls
En Directe
I després, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés

Arcadi Calzada: "Jo no sóc. [...] És el vicepresident tercer [Manuel Carreras, qui cobrava 12.000 € al mes per a la captació de recursos]"

Arcadi Calzada: • Sobre si era ell el vicepresident que cobrava 12.000 € al mes per a la captació de recursos: "Jo no sóc. [...] Mai ni un duro, ni una pesseta, ni un cèntim. [...] Me n'he assabentat ara, no ho sabia. Deu ser una persona que es va nomenar vicepresident fa uns mesos. [...] És el vicepresident tercer [Manuel Carreras]" • "Quan analitzàvem els comptes anuals, amb totes les auditories, mai [...] ningú ens va fer cap comentari de cap mena" • "Encara ara costa de creure. [...] No pot ser, no ho puc entendre, no em cap el cap. És un tema absolutament increïble"

Arcadi Calzada, vicepresident segon de la junta del Patronat Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, ha dit avui dijous, 17 de setembre, en una entrevista a El món a RAC1 que:

- "[La carta] fa un bon servei al Palau. [...] Per al Palau i per a la salut general del país és bo que el senyor Millet hagi fet aquesta carta."

- Sobre si era ell el vicepresident que cobrava 12.000 € al mes per a la captació de recursos: "Jo no sóc. [...] Mai ni un duro, ni una pesseta, ni un cèntim. [...] Me n'he assabentat ara, no ho sabia. Deu ser una persona que es va nomenar vicepresident fa uns mesos. [...] És el vicepresident tercer [Manuel Carreras]."

- "Aquests fets suposen un cop molt dur per al Palau."

- "Els que som a la comissió delegada no sospitàvem absolutament res. Si ho haguéssim fet, hauríem actuat. No posàvem mai en dubte l'honorabilitat del president. [...] Res podia fer pensar una situació d'aquesta naturalesa."

- "Quan analitzàvem els comptes anuals, amb totes les auditories, mai [...] ningú ens va fer cap comentari de cap mena."

- "El dia 27 [de juliol] estava indignat perquè em semblava exagerada l'actuació que es feia al Palau, amb l'ocupació dels Mossos. [...] Encara ara costa de creure. [...] No pot ser, no ho puc entendre, no em cap el cap. És un tema absolutament increïble."

- "Jo crec que no [hi ha més coses a part del que explica a la carta]."

- "Vaig parlar-hi [amb Fèlix Millet]. [...] No pateixis, això s'aclarirà, em va dir. [...] Em va trucar i em va dir que deixaria la presidència."

- Sobre si els artistes cobren en negre: "Jo li puc dir que [...] als Festivals de Cap Roig, ni se'ns havia plantejat mai [...], ni somiat, pagar un duro en negre."