No ho sé
Ara, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
En Directe
I després, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé

Carles Móra: "Els nostres parlamentaris han de fer molts de deures [...] perquè hi ha associacions i entitats d'aquest tipus que no poden tenir l'empara i l'aixopluc de la llei"

• "Ho sabrem perfectament dissabte a la tarda [on es farà la consulta]"

Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt, ha dit avui dijous, 10 de setembre, en una entrevista a El món a RAC1 que:

- "Vaig parlar amb el secretari general [d'Interior] [...] i ens ha garantit tota la seguretat per la ciutadania i [...] que la consulta es pugui portar a terme. [...] No podem dir que això serà un caos."

- "Hi haurà setanta voluntaris del servei d'ordre que aniran identificats."

- "Ells [Interior] saben la quantitat de dispositius que han de muntar aquí. Seran molts. És un dispositiu que fa tres setmanes que està muntat. [...] Estàvem esperant la sentència de la jutgessa."

- "[Recomano] que surtin [els ciutadans d'Arenys] i que facin d'aquest dia el gran dia de la democràcia."

- "Som al punt de mira de tothom i hem de donar exemple de poble pacífic, democràtic i participatiu."

- "La comissió [que organitza la consulta] [...] està mirant tres locals i dissabte al matí [...] anirà a quantificar-ne les dimensions. [...] Ho sabrem perfectament dissabte a la tarda."

- "El nostre marc constitucional [...] no pot donar empara a unes associacions l'objectiu de les quals és frustrar l'expressió d'un poble."

- "Els nostres parlamentaris han de fer molts de deures, les han de millorar, retocar i optimitzar [les lleis] perquè hi ha associacions i entitats d'aquest tipus que no poden tenir l'empara i l'aixopluc de la llei."