Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/download.php?file=1105%2018h%20(Dilluns%2005-11-12)%20Entrevista%20(versio%20Caritas%20).mp3 Descarrega-te'l Carme Borbonés: “Amancio Ortega ha fet els diners a partir d’un esquema que nosaltres no propugnem” 05/11/2012

Carme Borbonés, presidenta de Càritas Catalunya en declaracions al Versió RAC1, de Toni Clapés

“Amancio Ortega ha fet els diners a partir d’un esquema que nosaltres no propugnem”

caritas-catalunya-144x95Carme Borbonés, presidenta de Càritas Catalunya, ha dit al Versió RAC1, sobre el donatiu d’Amancio Ortega de 20 milions d’euros:

“Si tinguéssim un altre model econòmic, de l’economia del bé comú o de la solidaritat, que no és el liberalisme imperant, potser no estaríem en aquesta situació. Aquest senyor ha fet els diners a partir d’aquest altre esquema. Nosaltres propugnem un altre esquema. Per tant ja m’entén quina consideració  tinc. Ara bé, si ens ha fet l’ajut, benvingut sigui.”

El que hem de fer és canviar el model econòmic, canviar la societat. Anar cap a l’economia de la solidaritat, entendre el mon d’una altra manera. Això té les seves bases en la doctrina social de l’església, que és la gran desconeguda. Voldria pensar que estem al final d’un sistema econòmic que no té cap defensa.”

  • Tags:
%s1 / %s2