La competència
Ara, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Joan Llinares: "Hi havia una confiança cega en aquesta persona"

"És molt difícil que això s’hagi pogut estar ocultant als àmbits familiars, però això diuen ells"

"[Fèlix Millet] hauria de dir el nom de la persona a la qual imputa aquest fet [cobrar 12.000 € al mes de comissions]"

Joan Llinares, director general de la Fundació Palau de la Música, ha dit avui dijous, 17 de setembre, en una entrevista a El món a RAC1 que:

- "S’està referint a fets que ja s’havien descobert [...] en la investigació que estem fent des de finals del mes de juliol. [...] No ens aporta especialment cap novetat. Continuem els treballs d’auditoria."

- "En les reunions dels òrgans de govern aquesta informació es va estar donant [...] i la majoria de les coses ja se sabien."

- "Al Palau, [Fèlix Millet] no ha tornat res."

- "[Fèlix Millet] hauria de dir el nom de la persona a la qual imputa aquest fet [cobrar 12.000 € al mes de comissions]. [...] Si ell n’acusa a un, hauria de dir quin. [...] Els treballs d’auditoria continuen i trigaran aproximadament un mes."

- "Jo tampoc ho puc entendre [per què durant trenta anys Fèlix Millet s’ha embutxacat tants diners sense que ningú se n’adonés]. Jo hi sóc des del 30 de juliol i no ho puc entendre. El que veig és que hi havia una confiança cega en aquesta persona."

- "Prefereixo que siguin ells [la Fiscalia] els que acabin determinant si el que ha fet [Millet] és un delicte de presó."

- "És molt difícil que això s’hagi pogut estar ocultant als àmbits familiars, però això diuen ells."

- "Anem a veure les quantitats que han estat apropiades o malversades, [...] i determinarem la seva procedència. Hi havia mecenes, patrocinadors i administracions que han aportat molts recursos."

- "El Palau de la Música [...] continuarà per sobre de les persones i per sobre de les coses que s’hagin pogut fer."

- "Això [que els artistes cobrin en negre] antigament devia ser així. [...] Avui en dia això ja no es fa."