RAC1ncentrat
Ara, de 6 a 8 h
RAC1ncentrat
amb Edu de Batlle
En Directe
I després, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté

Les famílies nombroses denuncien a La nit a RAC1 el retard en les ajudes als fills menors de 3 o 6 anys.

Error 500

Error 500

Raul Sánchez, director executiu de la FANOC, de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, ha denunciat avui, en una entrevista La Nit a RAC 1, el retard en les ajudes a les famílies per fills menors de 3 anys que dóna la Generalitat. Moltes famílies encara estan pendents de rebre els més de 600 eurus de l'any passat, del 2010.

.- "No sabem quantes famílies són. No hem parat de rebre trucades durant tot l'any de famílies que veien com s'acabava l'any i no havien rebut l'ajuda."

.- "El Conseller ja ens ha dit que sembla ser que hi ha moltíssimes ajudes que no s'han donat i que aquests diners ja s'han gastat i no els tenen per aquest any."

.- "Haurem de demanar responsabilitats als que estaven al capdavant perquè no es pot jugar amb les famílies."

.- "Hi ha molts milions d'eurus que s'havien d'haver pagat a les famílies, es parla d’uns 60 milions d'eurus, durant el 2010 i que s'han gastat en altres coses i que ni tant sols tenen pressupostat per aquest any. "

.- "Ens fa por que la retallada del 10% del Departament ens acabi afectant."

.- "La del 2010 s'ha de cobrar perquè el decret ho diu i legalment s'ha de rebre i si triga molt més haurem de reclamar judicialment els interessos."

.- "Hem sentit dir a l'Artur Mas que no vol retallar les polítiques socials, pensem que va ser un pas immens aquestes ajudes perquè ens apropava a Europa, seria una llàstima que ara s'anes cap enrera."

.- "Hem demanat una reunió amb el Conseller Cleries per parlar d'aquest retard i el que demanem és que almenys s'informi a les famílies. "