Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

‘La competència’ – Premi Radio Associació al millor programa de ràdio 05/04/2011

‘La competència’ de RAC1, d’Òscar Dalmau i Òscar Andreu,
guardonat amb el premi Radio Associació al millor programa de ràdio

premis radio associacioEl programa més jove de la graella de RAC1, amb dues temporades en antena i una audiència de 149.000 oients, segons l’últim EGM (desembre 2010), i amb gairebé 52.000 i 16.000 seguidors a Facebook i Twitter, respectivament, lidera els migdies a Catalunya.

El jurat ha atorgat el guardó al programa dels Òscars “per la creació, imaginació i excel·lent posada en escena radiofònica d’una proposta que aconsegueix atraure la gent més jove cap a la ràdio i el lideratge, tant en audiència convencional, com en la registrada per les modernes xarxes socials”.

Els Òscars valoren el premi d’aquesta manera: “Ens fa molta il·lusió rebre aquest premi perquè ve de gent que entén de ràdio, que fa ràdio i que n’escolta. És un honor formar part del quadre de guardonats al llarg d’aquests 11 anys. I un honor també rebre un premi sense dotació econòmica. Ara bé, si hi hagués diners pel mig, nosaltres tampoc no diríem que no”.

L’auditori de l’ONCE serà dijous, 7 d’abril, l’escenari escollit per al lliurament dels 11ns Premis Radio Associació de Catalunya.

Entre la resta de premiats hi ha Marta Romagosa (premi al millor professional de ràdio), “Projecte Imtv – Un canal de podcàsting” de la Institució Montserrat (millor proposta d’innovació), Solituds de Ràdio Sant Joan les Fonts (millor programa de ràdio local) i el canal Super3 de Televisió de Catalunya (guardó 1924).

  • Tags:
%s1 / %s2