Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/130118_Ferran_Falco.mp3 Descarrega-te'l CiU presentarà una moció contra Albiol 18/01/2013


130118_Ferran_Falco
CiU ha posat data per desallotjar el PP de l’alcaldia de Badalona, un desig que ha intentat dur a terme des que Xavier García Albiol va guanyar les eleccions a Badalona per una ajustada majoria. El president del grup municipal de CiU a Badalona, Ferran Falcó, creu que la ciutat és ingovernable i, en menys de quinze dies, presentarà la proposta al PSC, ICV i a la ciutat. Falcó assegura que la decisió és seva i que no té res a veure amb casos com Castelldefels o la Diputació de Barcelona, perquè no té cap pacte amb el PP. Ferran Falcó, president del grup municipal de CiU a Badalona, ha dit que:

- “Farem una proposta els propers dies que, si va bé, farà fora García Albiol de l’alcaldia de Badalona. [Moció de censura?]. És possible. [...] La ciutat és ingovernable.”

- “Si no surt bé, no passa res. El PP continuarà governant en minoria, amb un alcalde extravagant que no se’n surt.”

- “[La nostra decisió] no té res a veure amb la resta de ciutats on CiU té acords amb el PP. Nosaltres no tenim un acord amb el PP.”

- “La decisió de passar a l’oposició va ser meva. Al partit li va anar bé. I ara és una decisió que neix del món local. Però és una decisió compartida. El partit està perfectament al cas i hi ha donat el vistiplau.”

- “Hem d’estar molt segurs que amb la decisió que es pren puguem tirar endavant la ciutat.”

- “[En un hipotètic nou govern amb el PSC] hauríem de fer les coses millor del que ho vam fer fa temps.”

- “En contra del català, el PP de Badalona no fa res. El tinc ben apamat. Ja ho fa el PP nacional i van sobrats en aquest tema.”

  • Tags:
%s1 / %s2