El món a RAC1
Ara, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Ferran Mascarell: "No, encara no m'he donat de baixa, no tenia intenció de fer-ho"

Error 500

Error 500

Ferran Mascarell, nou conseller de Cultura, ha dit avui en una entrevista a La nit a RAC1 que:

.- Sobre si s'ha donat de baixa del PSC: "No, encara no m'he donat de baixa, no tenia intenció de fer-ho. M'ho van dir i vaig dir, bé si aquest és el problema, ho faré. No tinc cap pressa. He estat un militant que ha cotitzat els últims 23 anys, els últims 4 sense cap activitat més formal. Si és una condició ja la compliré.... Em sentiré molt còmode amb l'etiqueta d'independent"

- Sobre els que han criticat que accepti el càrrec en un govern de CiU: "Vivim un moment caracteritzat per la crisi econòmica, sistèmica i important, crisi en les relacions entre Catalunya i Espanya, de la política, de les formes de representació... si davant de tot això mantenim els esquemes de sempre no farem front a les crisis. Vull trencar amb l'encotillament, amb aquests plantejaments ideològics."

- "Aplicaré la llei del cinema. Està pendent d'un reglament, la peça clau; quan estigui fet, algunes de les arestes de la llei quedaran acabades"

- "No sóc dels que pensen que quan un arriba ho canvia tot. M'agrada posar en relleu la feina que ha fet la persona anterior encara que hagis de canviar més del que et pensaves. Desconfio de la gent que diu que ho canviarà tot".