Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/100909_Ramon_Garcia_Bragado.mp3 Descarrega-te'l Garcia-Bragado: “Estic tranquilíssim; a l’Ajuntament no s’ha comès cap delicte” 09/09/2010

100909_ramon_garcia_bragado3

Ho ha assegurat Ramon Garcia-Bragado, el quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona. En una entrevista a El món a RAC1 també ha qualficat de “barbaritat” que el cas de l’hotel del Palau s’estigui discutint en un jutjat Penal. L’ex responsable d’urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, Ramon Garcia-Bragado, també ha dit que:

- “[Per atemorir] res millor que les ciutats grans. [...] Per tant, totes les ciutats importants hem d’estar amatents.”

- “Estic tranquil perquè considero que les forces de l’ordre vetllen per aquesta qüestió.”

- “L’urbanisme i el plantejament urbanístic no es pot fer en funció de qui demana les coses.”

- “Si jo ho hagués sabut [que la Fundació del Palau s'havia venut la finca de l'hotel], el primer que hagués fet és demanar explicacions Palau de la Música, esmenar els documents en el sentit d’ajustar-los a la realitat i després iniciar les converses amb els grups municipals.”

- “Millet i Montull són persones que [...] ens van enganyar a tots. [...] Van gaudir d’una credibilitat que després hem vist que era immerescuda.”

- “L’ajuntament va confiar en ells mentre no hi havia motius de desconfiança, [...] i en el moment en què es detecta que [...] comença el desfalc, [...] és quan ens posem en guàrdia i els nous gestors de l’administració revisen l’actuació dels seus antecessors.”

- “Les obres a les quals es refereix el senyor Fernández Díaz, ni són al Palau de la Música ni són a les finques on s’havia de fer l’hotel. Eren obres a l’escola dels germans de La Salle. [...] Són unes dades [...] que no porten ni de bon tros a identificar un canvi de titularitat sobre aquesta qüestió.”

- “Ho vaig saber [el canvi de nom de la finca] a l’agost del 2009 i és quan prenc coneixement i puc actuar.”

- “Sempre que hi ha una circumstància que et demostra que hi ha hagut un problema o que no s’ha mirat, penses ‘això ho hagués fet d’una altra manera’.”

- “[No tenia] cap [relació amb els senyors Millet i Montull]. Amb el senyor Millet no m’he reunit [...] mai, i amb el senyor Montull, que jo recordi, una vegada, [...] amb molta més gent i la regidora Itzíar González.”

- “[Millet i Montull] no [m'han enviat cartes].”

- “No tenia motius per [revisar qui hi havia darrere el projecte de l'hotel del Palau].”

- “Absolutament, estic totament tranquil. [...] Aquesta qüestió de l’hotel del Palau de la Música [...] és una barbaritat que s’estigui discutint en un tribunal penal.”

- “No només estic tranquil, estic tranquilíssim. A l’ajuntament de Barcelona, mai s’ha comès cap delicte al voltant dels temes urbanístics.”

- “Barcelona no és el paradigma de la corrupció urbanística [...] perquè les persones que hem estat [a l'ajuntament] no ho hem tolerat i perquè la societat barcelonina no ho hagués tolerat sota cap concepte.”

- “Estic aquí perquè vaig arribar a un acord amb l’alcalde de Barcelona. [...] La meva situació està en mans de l’alcalde. Si l’alcalde [...] em diu ‘Ramon, m’agradaria que marxessis’, no estaré ni un minut aquí. [...] Si considero que li estic fent mal a l’alcalde, li diré i segurament marxaré.”

- “El que s’està discutint en aquest cas de l’hotel del Palau de la Música té molt a veure amb el que no s’està discutint en relació al desfalc i al saqueig del Palau de la Música en un altre jutjat de Barcelona.”

- “Si l’alcalde de Barcelona em diu que continuï, parlarem per fer què, de quina manera i en quines condicions. [...] Però jo estic seriosament compromés amb ell.”

- “Em sap molt greu que aquesta circumstància de l’hotel [...] el pugui perjudicar. [...] I em sap molt de greu pel projecte polític que representem.”

- “No tinc ni la més remota idea [si Jordi Hereu es presentarà]. [...] Ha sigut un boníssim alcalde per la ciutat.”

- “Si [Jordi Hereu] decideix presentar-se, estaré al seu costat.”

  • Tags:
%s1 / %s2