Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/140825_Jaume_Gelada_i_Manel_Alvarez.mp3 Descarrega-te'l Gelada denuncia els trabucaires perquè no accepta que l’assetgessin 25/08/2014

El Partit Popular ha portat davant la Fiscalia la denúncia contra els trabucaires de Cardedeu (Vallès Oriental). El regidor popular, Jaume Gelada, assegura que va ser una broma de molt mal gust i que es va sentir assetjat. El portaveu dels trabucaires, Manel Álvarez, ho nega.

Jaume Gelada, regidor del Partit Popular a Cardedeu, també ha dit que:

- “Han traspassat la línia del respecte.”

- “Si ha estat una broma, ha estat una broma de mal gust. Van fer una paròdia d’un afusellament, una espècie de muntatge on arribaven desfilant, cantant l’himne del Partit Popular, formant files, fent unes salves apuntant al meu domicili.”

- “Les cantarelles a la festa major ja les he tingut i les accepto. El que no accepto és l’assetjament. Quan les coses es porten a l’àmbit particular estem traspassant el límit del respecte.”

- “Em vaig sentir executat. He estat assetjat, assenyalat i acusat a casa meva.”

Manel Àlvarez, portaveu dels trabucaires de Cardedeu, li ha respost també en declaracions a RAC1:

- “Podríem demanar perdó si l’hem molestat amb les despertades, però per simular un afusellament mai ens disculparem, tenim la consciència molt tranquil·la, vam fer un acte de festa major.”

- “No descarto que algun membre de la colla cantés l’himne del PP.”

  • Tags:
%s1 / %s2