Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/111010_Duran.mp3 Descarrega-te'l Josep Antoni Duran i Lleida: “M’equivoco moltes vegades però aquesta vegada no” 10/10/2011

100913_Duran_Lleida

“Jo m’equivoco moltes vegades però aquest no és el cas” ha assegurat Josep Antoni Duran i Lleida, candidat de CiU a les eleccions generals en una entrevista a El món a RAC1. “Això del PER no només ho dic en campanya electoral”. Duran ha reiterat que respecta els andalusos, que no vol la cultura del subsidi, i que denigra que una consellera andalusa inauguri residències per la gent gran “mentre diu que a Catalunya retallen”. I ha afegit: “no respondré al Parlament andalús. És sobirà, lamento que perdin el temps amb mi, però no faré res.”En una entrevista a El món a RAC1, Josep Antoni Duran i Lleida ha dit que:

- “No hi ha dret que mentre que aquí fem els esforços que estem fent amb un superàvit fiscal, la consellera andalusa de Benestar Social es feliciti per inaugurar residències de gent gran “mientras en Catalunya se cierran”. Això sí que és utilitzar to xulesc i posar-se amb una altra comunitat”.

- “La cultura del subsidi no porta mai enlloc, en el cas d’Andalusia s’aplica al camp. El subsidi fa una societat captiva. No ho vull pels andalusos però tampoc ho voldria pels catalans”.

- “Als andalusos que viuen a Catalunya sempre els hi he reconegut el paper fonamental que van tenir per

- “No respondré al Parlament andalús. És sobirà, lamento que perdin el temps amb mi, però no faré res.”

- “Sí que visc al Palace. Pago menys per una habitació al Palace que alguns per un apartament tot un mes. Des de sempre al Palace ens fan un preu especial perquè és on tota la vida ha viscut el portaveu de CiU.

- “Demagògia. El senyor Guerra ja sabem com és i quin és el seu llenguatge. I això del Palace ho deu saber perquè algun dia ha dinat amb mi”.

- “Diputats socialistes com jo també han viscut com jo al Palace”.

- “No he entrat en confrontació entre territoris. Parlar clar i català respecte el que suposa el dèficit fiscal sí”.

- “Nosaltres on retallem menys és en sanitat i amb educació. Amb TV3 hem retallat i continuarem retallant”.

- “Els andalusos no són adversaris meus. Ho és el PSOE, i només els he fet veure que estem carregats de raons per demanar el pacte fiscal. La solidaritat no és limitada. Nosaltres les passem molt magres i altres continuen utilitzant els diners públics per activitats que no són productives.”

- “Que ratlla la xenofòbia, tal com va dir Chaves? Han perdut l’oremus”.

[Sobre l'enquesta de la Vanguardia] – “En un moment que parlem d’independència i sobirania, els partits nacionalistes obtindríem 14 diputats. Potser ens que ens estem equivocant d’estratègia”.

- “Els resultats no seran aquests, seran millors per nosaltres. Però aquesta enquesta és dolenta per CiU. Espero que faci mobilitzar la gent.”

- “Veig una actitud d’un sector de CDC més per la independència. Deu correspondre a una realitat que hi ha més gent independentista que abans perquè també hi ha hagut més separadors.”

- “No participo d’aquesta mesura de la cadena perpètua. Tinc els meus dubtes que encaixi amb la Constitució. Amb la reforma del Codi Penal i el compliment íntegre de penes ja és suficient. Hi ha una mica de resposta populista en tot això”.

  • Tags:
%s1 / %s2