Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/download.php?file=0306%2011h%20(Dimecres%2006-03-13)%20El%20contenidor%20(%20).mp3 Descarrega-te'l La dimissió de Sol és un atemptat democràtic 06/03/2013

121205_Rafel_Ribo

El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha dit en una entrevista a El món a RAC1 que la dimissió de Martín Rodríguez Sol, fiscal en cap de Catalunya és “un atemptat a la democràcia”. A “El Contenidor”, Ribó ha valorat: “tornem 35 anys enrere, cap a l’autoritarisme, cap a les acaballes d’una dictadura, cap a l’absolutisme des d’una sola idea: la d‘’España, una, grande y libre’”.En una entrevista a El món a RAC1, Rafael Ribó ha dit que:

- “Amb la destitució de Martín Rodríguez Sol tornem 35 anys enrere. L’hi dic amb tota naturalitat. És la primera vegada que tinc la sensació com si fóssim al túnel del temps però cap enrere, cap a l’autoritarisme, cap a les acaballes d’una dictadura”.

- “Rodríguez Sol és un exemple d’un rigor professional i institucional impecable. Té les seves idees, com tothom, però faltaria més que no les poguéssim tenir en una societat democràtica”.

- “És un clar atemptat contra aquest rigor professional, institucional, un atemptat als drets, començant per la llibertat d’expressió, i un atemptat a la democràcia. Senzillament.”

- “Se sap que el pedigrí polític del senyor Martínez Sol i el meu són diferents, però coincidim quasi al 100% del que cal fer a les institucions perquè la societat funcioni amb normalitat sense autoritarismes, imposicions i reaccions absolutament del passat. Com si tornéssim a l’absolutisme des d’una sola idea: la de l’Espanya ‘una, grande y libre’.”

  • Tags:
%s1 / %s2