Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
Barça Femení juga a RAC+1
En Directe
Barça Femení juga a RAC+1
Barça vs. Brann
En Directe

Lluís Llach: "Avui, l'autogovern és més fàcil amb la independència que amb el federalisme"

Error 500

Error 500

En una entrevista en exclusiva a El món a RAC1 Lluís Llach ha valorat com veu Catalunya, a l'espera d'una sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, i què li sembla el paper dels polítics catalans.Lluís Llach també ha dit que:

- "És estrany que en les democràcies dites avançades el dret a l'autodeterminació no sigui l'abecedari. Perquè si no, vol dir que vivim en països conformats en temps de dictadors, reis imbècils i guerres sanguinolentes"

- "L'estat actual de l'estat espanyol no és conseqüència de les voluntats populars, sinó de capitans generals, borbons i altres misèries".

- "Avui, l'autogovern de Catalunya és més fàcil a través de la independència i l'autodeterminació que des del federalisme plurinacional. Això és una via tapada".

- Aquest és un dels moments més confusos i poca gent fa el seu paper. Els partits estan preocupats en el seu funcionament intern però no a fer país".

- "El PSC està fent patinatge artístic entre Barcelona i Madrid i al final farà ventosa i acabarà malament".

- "ERC, en comptes de beneficiar-se dels desastres dels altres s'ha entestat a fer el tercer acte de Macbeth, ensenyant cadàvers i sang per tot arreu".

- "CiU s'obsessiona per arribar al poder i s'oblida del servei i té grans símbols intentant tapar la manta".

-"El Guardiola és una de les poques coses que funcionen en aquest país. Enmig del desgavell que vivim, el Barça és un consol".

-"El meu temps ja ha passat".

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500