Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/100914_Oriol_Pujol.mp3 Descarrega-te'l Oriol Pujol: “Feia mesos que Maragall ho manifestava en privat” 14/09/2010

100531_Oriol_PujolEl portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol ha assegurat que la família de Pasqual Maragall ha “validat” les seves declaracions al butlletí Méscat de CDC. Pujol ha dit que feia mesos que Maragall manifestava la seva preferència per Mas.El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, en una entrevista a El món a RAC1 ha dit que:

- “No [em sorprèn] avui, però sí [...] des de fa uns mesos cap aquí, perquè és una opinió que fa uns mesos que el president Maragall havia anat manifestant privadament. [...] No m’ha sobtat veure-ho escrit.”
- “És molt curós [fent declaracions el president Maragall] i la seva família [...] fa molt bé d’embolcallar-lo molt, de cuidar molt que no hi hagi cap problema en les seves declaracions.”
- “La seva família ha validat que [aquestes declaracions] prenguin forma [...] en aquest butlletí de Convergència. [La família de Pasqual Maragall n'està al cas], sí, perfectament.”
- “La relació que té [el president Maragall] amb nosaltres [...] és de molta complicitat. [...] Ha estat un procés bastant gradual [...] que a mi no m’ha sorprès.”
- “Precisament per això, [...] [perquè] hem estat adversaris molt temps, [...] és molt important que el president Maragall pugui dir ‘crec que guanyarà Artur Mas perquè toca’.”
- “[Maragall] considera que el que li toca ara al país és això. [...] A mi em fa oblidar pràcticament tots els enfrontaments i totes les picabaralles que hem tingut perquè la coincidència final és molt alegre i feliç.”
  • Tags:
%s1 / %s2