Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/150827_Banos_Antonio.mp3 Descarrega-te'l “La CUP no entraria a un govern de concentració de CDC. Si volen executar la ruptura hi donarem suport” 27/08/2015

P8273322El candidat de la CUP, Antonio Baños, considera que el Parlament és de fireta perquè no té plena sobirania. En referència a l’abraçada entre Mas i David Fernández el passat 9-N ha dit que “Li donaré la mà a Artur Mas. Per què m’hauria d’abraçar amb un home que no conec?”

Antonio Baños també ha dit que:

PACTES POSTELECTORALS

- “No entrarem en aquest Parlament per vestir ni desvestir cap president de la Generalitat, sinó perquè deixi d’haver-hi un govern autonòmic, per proclamar la independència i construir una república”.

- “Un acord dependrà també de l’actitud de Junts pel Sí i les dinàmiques que tinguin ells. No impliqueu els de la CUP, que som els antisistema de l’assumpte”.

- “Nosaltres ens entendrem bé amb tota aquella persona o partit que vulgui crear un escenari de ruptura immediata amb l’Estat espanyol, amb les polítiques d’austeritat de la UE i que vulgui encetar un procés constituent popular, que ens porti a construir una república catalana”.

- “Si els nostres vots són necessaris per fer una república catalana, hi seran”.

- “Som aquí per tensar aquest procés. Tenim pressa perquè la gent passa gana i no estic exagerant”.

COMPAREIXENÇA D’ARTUR MAS

- “Gairebé tots els polítics utilitzen els parlaments per fer un míting, no per legislar. Si l’utilitza un dia més per fer un míting no em sorprèn. A veure què diu. Em sembla bé que qualsevol polític comparegui al Parlament”.

CUP

- “David Fernàndez m’ha dit que em guardi molt de tota aquesta gent que em trobaré ara en el món de la política”.

- “No sóc el candidat de la CUP, sóc un dels candidats que es presenten al Parlament”.

- “Sóc soci de l’ANC des que es va fundar. També sóc membre de Súmate i no sóc membre de la CUP”.

ELECCIONS GENERALS

- “No (ens presentarem) a les eleccions generals, tampoc ens presentem al Parlament portuguès. La sobirania a la qual ens devem és al poble català”.

UE

- “Estem en contra d’aquesta UE, on les polítiques d’austeritat estan massacrant els pobles del sud d’Europa. Aquella Europa màgica del 86 és l’Europa cruel de Grècia”.

- “Una expulsió tipus Gran Hermano de Catalunya (de la Unió Europea) és absolutament ridícula”.

  • Tags:
%s1 / %s2