Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

“La Diada no serà un acte electoral de ningú” 21/07/2015

jordi_sanchez_anc

El president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, respon d’aquesta manera a Ada Colau i Ramon Espadaler, que aquests darrers dies han posat condicions a la seva participació en l’acte que es farà a la Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre. Sànchez també ha deixat clar que des de l’assemblea donaran suport a tots els partits que el 27-S tinguin el compromís d’avançar cap a la independència al seu programa. Avui presentaran tots els detalls de l’acte de la Diada. La intenció és omplir l’avinguda Meridiana fins al Parlament de Catalunya.

El president de l’Assamblea Nacional de Catalunya també ha dit que:

Voldríem que els partits no tinguessin actes de campanya aquella tarda. Serà complicat però quantes coses complicades no ha aconseguit l’Assemblea.

- “No hi ha cap dubte que la contribució de Pep Guardiola és molt ben rebuda. Segur que contribuirà d’una manera molt clara”.

- L’ANC donarà suport a totes aquelles formacions que el 27S estiguin per la independència. “Tindrem un posicionament clar i un compromís amb totes les formacions que assumeixin el full de ruta i el compromís per la independència. Estem oberts a sumar i a teixir entre diverses candidatures”.

“Tant de bo tots els esgotaments tinguessin la força de ‘Junts pel Sí’ ”.

“El que es tracta és de recuperar l’esperit del 9N, de tornar-ho a fer el 27S amb urnes de vidre”.

“Amb Ada Colau de cara la preparació de la Diada, hi ha una col•laboració excel•lent” .

“Aquesta Diada serà de tota la gent que se la vulgui fer seva”.

“Com a entitat, no hem signat ni signarem el programa de ‘Junts pel Sí’ ”.

  • Tags:
%s1 / %s2