Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/20131129_Esperanza_Aguirre.mp3 Descarrega-te'l “Telemadrid perilla, està en la mateixa situació que Canal 9” 29/11/2013

esperanzaLa presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, adverteix que Telemadrid també “perilla” i podria seguir els passos que la Ràdio Televisió Valenciana. D’altra banda, sobre el procés sobiranista, assegura que “el dret a decidir és una trampa, perquè la decisió ja està presa”, però convida Mariano Rajoy a anar “més sovint” a Catalunya per tenir-hi debats “serens”. Aguirre també admet estar “contenta perquè Artur Mas ha dit que tot el que farà serà legal”.

Esperanza Aguirre, presidenta del PP de Madrid, també ha dit que:

- “No entra en els meus plans entrar a la primera línia política.”

- [Sobre Canal 9] “El que és patètic és que els jutges no acceptin els EROs. Això mateix pot passar a Telemadrid. Si no hi ha pressupost, no hi ha més solució que el tancament.”

- “Sanitat, educació i assistència als més desafavorits són partides essencials, abans que pagar les despeses en personal d’una televisió que potser no és imprescindible.”

- “Sí, és clar que perilla Telemadrid. Està en la mateixa situació. Si els jutges també declaren nul l’ERO, haurà de tancar.”

- “No m’escandalitza que hi hagi catalans que vulguin ser independents, però s’hi ha d’arribar per procediments legals.”

- “El model territorial que va fixar la Constitució perquè Catalunya i el País Basc estiguessin més còmodes en l’encaix amb la restat de l’Estat no ha estat un èxit. Però aquesta Constitució es va votar, i la van votar els catalans en una proporció més gran que el conjunt dels espanyols.”

- “El dret a decidir és una trama, perquè la decisió ja està presa. Cal més concòrdia. Crec que hem d’estar més units perquè torni la concòrdia.”

- “Les manifestacions, per molt milionàries que siguin, no deixen de ser un sistema que no és el sistema democràtic. El sistema democràtic és el vot.”

- “Els missatges que arriben a la societat catalana no són plurals. Són nacionalistes i, avui, separatistes.”

- “Les lleis s’han de complir. Estic molt contenta perquè Artur Mas ha dit que tot el que farà serà legal, que respectarà la legalitat.”

- [Sobre la baixada d'impostos a Madrid] “La teoria de Madrid, que no és compartida pel ministre d’Hisenda, tot i ser del mateix partit, és que amb impostos més baixos, més recaptació.”

- “Quan els impostos són baixos, la gent no defrauda gens.”

- “Això de l’‘Espanya ens roba’ és per culpa de l’opacitat dels ingressos fiscals que tenim a Espanya. Hem d’anar cap a la transparència. Els catalans, que constantment aporten i sufraguen despeses d’extremenys i andalusos, volen saber on van els seus diners.”

- “Crec que hi ha signes esperançadors en l’economia.”

- “Crec que el president del Govern espanyol hauria d’anar més sovint a Catalunya i tenir debats més serens.”

  • Tags:
%s1 / %s2