Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 23 h
L’Espanyol juga a RAC1
Burgos - Espanyol

"A l'esborrany no hi surten ni Mas ni Pujol"

jose-manuel-sanchez

00:00 07:57
00:00 07:57

El secretari general del Sindicat Unificat de Policia (SUP), José Manuel Sánchez , desmenteix que en els 17 folis de l’informe publicat pel diari El Mundo hi apareguin els noms d’Artur Mas i de Jordi Pujol. Sí que hi apareixen els noms del pare de Mas i dels fill primogènit de Jordi Pujol. Sánchez, que avui farà públic el document, diu que l’informe no té “ni data ni firma”. Ahir l'hi van lliurar uns policies que el van trobar "pràcticament de carambola".

En una entrevista a El món a RAC1, José Manuel Sánchez ha dit que:

- "Hi surt el nom del pare d'Artur Mas, surt el nom del fill de Jordi Pujol, no el de Jordi Pujol (el pare). Es parla del presumpte finançament il·legal de CiU. No parla directament d'Artur Mas ni de Jordi Pujol."

- "En aquests 17 folis, no hi apareix el nom ni d'Artur Mas ni de Jordi Pujol."

- "L'informe parla del pare d'Artur Mas i d'aquella regularització de comptes a Suïssa."

- "No té ni data ni firma."

- "Els policies que me'l passen ahir em diuen que és de fa uns dies. Era dins d'una carpeta."

- "No em sembla que la data [de filtració de l'informe] hagi estat escollida aleatòriament."

- "No sé on era l'esborrany. Me'l van entregar ahir uns companys pràcticament de carambola. Atesa la polèmica, vam considerar enviar-lo al jutge i donar-lo als membre de comunicació."

- "No sé per què el Ministeri no el trobava. El que passa en aquest Ministeri és una cosa de bojos. No ho acabo d'entendre. Em diuen que aquest document era en una carpeta de l'UDEF, amb una altra sèrie de documents i anònims, remès al jutjat el 14 de novembre."

- "No sé per què no l'han donat al Ministeri de l'Interior. Fins aquí no he arribat a preguntar. Les formes són importants però també el fons."

- "El tinc des d'ahir. Em sembla que és un informe policial. Està fet per persones que coneixen de sobres aquesta investigació sobre el cas Millet."

- "Surt el nom del pare d'Artur Mas, surt el nom del fill de Jordi Pujol, no de Jordi Pujol. Es parla del presumpte finançament il·legal de CiU. No parla directament d'Artur Mas ni de Jordi Pujol."

- "El que sigui delictiu ho haurà de dir el jutge. Es parla de comptes en paradisos fiscals. En la meva opinió, qualsevol jutge que ho tingui, hauria d'encarregar una investigació."

- "Nosaltres l'enviarem avui al jutge. No sé si el té."

- "Em sembla rocambolesc molt del que està passant."

- "No sé qui l'encarrega."

- "No posa qui el signa. El nom de carnet professional ve tapat i em sembla bé que s'amagui. M'interessa que s'investigui el contingut de l'informe. Si el que s'hi explica és fals, que caigui tot el pes de la llei sobre els seus responsables."

- "No té data ni firma."

- "Els policies que me'l passen ahir em diuen que és de fa uns quants mesos. Eren dins d'una carpeta."

- "No em sembla que la data [de filtració de l'informe] hagi estat escollida aleatòriament."

- "Hi ha mossos d'esquadra que s'han queixat que havien desaparegut documents i s'han hagut d'afegir al sumari."

- "L'informe parla del pare d'Artur Mas i d'aquella regularització de comptes a Suïssa."