El món a RAC1
Ara, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Albiol creu que la marca PP cotitza a la baixa

xavier-garcia-albiol

00:00 18:59
00:00 18:59

El candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, diu que “les sigles dels grans partits polítics no passen pel seu millor moment” i confirma que “Rajoy no vindrà a Badalona”, Alícia Sánchez-Camacho sí. García Albiol insisteix que amb l’eslògan ‘Netejant Badalona’ no fa referència a la immigració, sinó a “l’incivisme i la delinqüència”.

Xavier García Albiol, també ha dit que:

"En aquests moments, la marca dels grans partits polítics no estan en el seu millor moment. [La marca PP cotitza a la baixa], sí."

"Rajoy no vindrà a Badalona, però Alícia Sánchez-Camacho vindrà a l'acte central de campanya, amb 2.500 persones."

"Netejant Badalona de l'incivisme, la delinqüència, allò que no ens agrada, etc. Ho vaig dir fa dos mesos. No me n'amago. Quan he hagut de criticar la immigració, ho he fet. Però quan vaig fer servir aquesta frase, vaig deixar molt clar que no em referia a la immigració, sinó a l'incivisme, la delinqüència, etc."

"Hi ha un problema de legislació, és massa permissiva amb la gent que genera problemes de convivència. I és un problema de tots els partits polítics que han governat a l'estat, començant pel meu."

"S'ha generat un debat a les xarxes, però després surt al carrer i aquesta percepció sensible i respectable, no es trasllada a ningú, a ningú."

"Si haig de fer els lemes perquè determinades persones amb determinades sensibilitats no s'ofenguin..."

"Hi ha dues sensibilitats: la dels veïns, a peu de carrer, i la realitat a les xarxes, amb tot el respecte. A mi ja em va bé, li reconec, però em sorprèn que es generi un debat que els ciutadans no perceben així."

"De fregones, se'n necessitarien a tots els partits."

"Les dades de delinqüència de la Generalitat diuen que ha baixat aquests últims anys."

"Hem estat capaços de desbloquejar dos projectes històrics: el canal del barri del Gorg i l'estadi municipal."

"No tinc cap tipus de problema amb les persones que venen a treballar i adaptar-se. L'únic que els demano és que es comportin amb normalitat. Que no intentin viure d'acord amb les seves costums quan topen amb les nostres."