Tu diràs
Ara, de 22 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
Bàsquet a RAC+1
En Directe
Bàsquet a RAC+1
Barça vs. Olympiakos
En Directe

Batet admet que els atacs de Díaz contra Catalunya són una barbaritat

meritxell-batet

00:00 37:30
00:00 37:30

Meritxell Batet critica els últims atacs de Susana Díaz contra Catalunya. Admet que són una barbaritat, perquè “no hi ha saqueig ni enfrontament territorial”.  La candidata del PSC troba de “baixesa moral” i “vergonya política” els comentaris que s’han fet del vídeo de Pedro Sánchez amb un nen i una dona negres. També replica a C’s que “mai hi ha hagut cap problema de llengua a Catalunya”.

Meritxell Batet, candidata del PSC, també ha dit que:

- "La trucada del primer secretari va ser la més determinant [perquè fos la candidata del PSC]."

- "Després del debat vaig pensar que havia pogut dir moltes de les coses que tenia ganes de dir, de presentar propostes. Tinc la sensació que hi va haver massa picabaralles entre alguns dels candidats."

- "Comparteixo la seva indignació. Em sembla de baixesa moral voler relacionar el líder d'un partit que és el que més sensibilitat ha tingut per la cohesió social amb l'ús partidista. Una vergonya política."

- "Sí, [és una barbaritat el que diu Susana Díaz]."

- "Ni Catalunya saqueja Espanya ni Espanya saqueja Catalunya. No hi ha saqueig territorial. No hi ha enfrontament territorial. No és la via per resoldre absolutament res. Sí que hi ha un altre tipus de saqueig que practiquen gent com Bárcenas o la família Pujol."

- "La línia que defensa el PSC és la via de l'entesa, la via de la convivència, la via de la reforma de la Constitució, de reformar les relacions al conjunt d'Espanya."

- "Hem de contribuir a abaixar el nivell de la crispació, perquè els comentaris crispats no construeixen res."

- "Cal millorar el finançament autonòmic. Proposem un pacte fiscal federal."

- "Ha de governar aquell que aconsegueix més suport parlamentari, perquè estem en un sistema parlamentari."

- "Espero que no hi hagi terceres eleccions."

- "Farem tot el possible per evitar que hi hagi unes noves eleccions. Els ciutadans no s'ho mereixen."

- [Units Podem diu que si queden tercers donaran suport a Pedro Sánchez] "Això ho podrien haver fer el 20 de desembre i no ho van fer. La credibilitat de les paraules d'ara es fonamenten en fets certs."

- "Nosaltres sí que hem acreditat que volem parlar amb tothom i que tots els altres partits volen parlar amb nosaltres. En democràcia això és una fortalesa."

- "Grñán i Chaves no s'han endut ni un duro i les responsabilitats polítiques les han assumit."

- "Mai hi ha hagut cap problema de llengua a Catalunya. Les dues llengües conviuen perfectament. Tots ens podem expressar en les dues llengües d'una manera molt natural."

- "Pedro Sánchez no s'avergonyeix de la seva ideologia. El Partit Socialista és el partit socialdemòcrata a Espanya i el PSC és el partit socialdemòcrata a Catalunya."

- "En les negociacions, el referèndum no va sortir. De fet, amb Podem no vam parlar de cap política perquè no van voler i això és el que ens hagués agradat."

- "Nosaltres proposem una solució política que va a l'arrel del problema."

- "A Podem no s'aclareixen. No sap si és línia vermella o no. En tot cas, no és una posició constructiva. Allà a on ens trobarem tots és asseure'ns a parlar d'una reforma de la Constitució que ens satisfaci a tots."

- "Volem derogar la reforma laboral i després, immediatament, posar-nos a negociar un nou Estatut dels Treballadors, que sigui una carta de reconeixement dels drets socials i laborals."

nacho-de-sanahuja

00:00 09:31
00:00 09:31

angelines

00:00 01:41
00:00 01:41