Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/121128_Manuel_Bustos.mp3 Descarrega-te'l Bustos: “No descarto emprendre accions legals per defensar l’honor” 28/11/2012

bustos

L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, diu que està disposat a “lluitar fins al final” per demostrar la seva innocència i argumenta la decisió de deixar l’executiva del PSC per evitar fer mal al partit. “No descarto res. Si algú m’ha implicat en aquest cas, no descarto emprendre accions judicials per recuperar la meva honorabilitat”.En una entrevista a El món a RAC1, Manuel Bustos també ha dit que:

- “No em conformaré només que em demanin perdó. Si algun dels implicats ha utilitzat el meu nom, no descarto emprendre accions legals.”

- “Això és un calvari. L’únic que pots fer és defensar el teu honor amb les teves paraules.”

- “Lluitaré fins al final per deixar ben clar que no he comès cap irregularitat i per defensar la meva innocència i el meu honor.”

- “Jo no canviaré de vorera ni deixaré de mirar a ningú als ulls perquè mai no he fet res que sigui il·legal.”

- “Sóc absolutament innocent. Espero que ningú dubti que ni jo ni el meu equip ha estat implicat en cap trama ni en cobraments.”

- “Espero que es pugui aclarir com més aviat millor i que la nostra honorabilitat quedi intacta.”

- “No he tingut res a veure amb cap trama, ni he cobrat, ni he participat, ni n’he tingut coneixement.”

- “Si algú d’aquestes persones és condemnat pel jutge, no només demanaré que li caigui a sobre tot el pes de la llei, sinó que assumiré la meva responsabilitat i, si he de destituir algú, ho faré.”

- “Des del punt de vista de consciència, estic tranquil. Però estic preocupat perquè això afecta la meva família, el meu partit i els meus amics.”

- “Sembla que l’únic que no coneix el sumari sóc jo.”

- “No he pogut parlar amb el meu oncle. Suposo que també ho està passant malament.”

- “Després de dos anys d’investigacions, això són coses que no passen desapercebudes. Si hagués tingut la més mínima sospita, no ho hauria tapat.”

- “Quan vaig arribar a l’alcaldia, vaig fer tornar tots els regals que rebíem l’alcalde i els regidors de part de les empreses.”

- “No estic acusat de suborn, sinó que em van dir que m’acusaven de no perseguir el delicte.”

- “La policia es va endur documents oficials de la Diputació sobre algunes subvencions públiques.”

- “Com que no tinc res a amagar, que gravin el que vulguin.”

- “El codi ètic del PSC estableix que, quan hi ha un procés judicial sobre un càrrec electe, l’ha de posar a disposició del partit, i és el que vaig fer.”

- “No vull que utilitzin la meva persona i els càrrecs que m’imputin per fer mal al meu partit. No ho toleraré.”

- “No vull que Pere Navarro hagi de dedicar ni un minut a preocupar-se pel fet que jo formi part de l’executiva. No vull que se m’utilitzi perquè el primer secretari desviï la seva atenció ni un minut d’allò que és realment important.”

- “Agraeixo el suport dels meus companys del partit.”

  • Tags:
%s1 / %s2