Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/121120_Joan_Collet.mp3 Descarrega-te'l Collet té “clar” qui va “programar” la “penosa i esperpèntica” Junta 20/11/2012

121120_Joan_Collet

El nou president de l’Espanyol, Joan Collet, té “clar” qui va “programar” la “penosa i esperpèntica” junta d’Accionistes del club, però ha fet mans i mànigues per no dir que podria haver estat el seu principal contrincant electoral, Sergio Oliveró. “No vull dir noms. Algú o alguns no poden dormir gaire tranquils, amb remordiments”. Collet, entrevistat conjuntament amb Sergi Mas i Eduard de Batlle, es mostra “il·lusionat” i assegura que “Pochettino continuarà” encara que perdi diumenge”.En una entrevista a El món a RAC1, Joan Collet, també ha dit que:

- “Mai vaig pensar en aixecar-me i marxar. D’altres van baixar del ‘carro’ la setmana passada”

- Sobre els reponsables dels aldarulls: “Eren 50 o 60. Són sectors de l’Espanyol que feia temps que no estaven gaire actius. Hi havia gent que estan expulsats de soci”

- “Els que van incendiar tot això estaven focalitzats i identificats”

- “Va ser un dia trist per a una nova presidència de l’Espanyol. Sigui qui sigui, no vull personalitzar-ho”.

- Sobre una possible oposició latent: “Després de com ha anat la campanya ja no em fa por res. L’únic que em fa por són els resultats esportius”

- “Poso la mà al foc per Sanchez Llibre i Ramon Condal”

- “Econòmicament en els pròxims mesos no hi ha risc”.

- “Pochettino no se la juga diumenge a casa contra el Getafe. Ell és l’entrenador que ens pot treure d’aquí.”

- Sobre qui ho ha programat? “Tinc les coses bastant clares però com que no ho puc demostrar val més no dir res”

- Sobre si té por que els enrenous passin a l’estadi: “depèn de com vagin les coses pot ser que això s’allargui. Hi ha sectors que a mi m’estan passant factura. Espero per bé del club que l’equip comenci a guanyar partits”.

- “No vaig plorar de ràbia després de la Junta. Em va saber greu per la meva família. Els vaig dir que no baixessin perquè sabia que passaria això. Els ho agraeixo”

- “Oliveró em va felicitar allà mateix. Em va donar l’enhorabona i ja està, van ser tres segons”

- “El 99% de socis de l’espanyol té molt de seny”

- “Si l’espectacle hagués estat al revés jo hagués fet tots els possibles per parar-ho”

- “Els resultats esportius són els que et marquen. Continuant perdent, l’estadi hagués estat un infern per a qualsevol president”.

- “Fins i tot les intervencions estaven preparades. El tema del sou és dels que m’ha fet més mal. Va ser en Sergio Oliveró qui em va posar el sou quan encara era al Consell d’administració. I tant de bo hagués estat així perquè era el 50% més del que estic cobrant ara”

- “Hi ha gent de la candidatura d’Oliveró que saben que hi havia aquest joc brut . Si el meu candidat digués mentides jo me m’aniria de la candidatura”

- “L’únic que em fa por són els resultats esportius. Si penses que ha d’anar malament ja no em presentaria “

- “S’ha polititzat la campanya. Se’ns ha posat etiquetes a cadascú. Oliveró va dir que CiU era darrere de la meva candidatura, cosa que em va fer molta gràcia. La campanya ha estat polititzada pels que diuen que no volen política al club”

- “M’imagino que al Ramon Condal la processó li va per dins. Tampoc es mereix tot el que va passar ahir”

- “Econòmicament en els pròxims mesos no hi ha risc. Tenim un deute a curt termini que ens està apretant i que cal renegociar. El deute de l’Espanyol és molt gran, estem parlant de 145 milions d’euros, tres vegades els nostres ingressos”

- “Pochettino no se la juga diumenge a casa contra el Getafe. No tenim cap dubte que ell és l’entrenador que ens pot treure d’aquí. Mentre ell se senti amb forces jo no tinc cap dubte amb ell.”

- “Les relacions amb el Barça seran com ara, cordials. Tinc més d’un missatge de la directiva del Barça donant-me ànims i felicitant-me”

- “Joan Collet faria el mateix que Condal amb les seleccions catalanes. Més que donar suport a les seleccions catalanes crec que allà on hi ha tots els clubs catalans l’Espanyol hi ha de ser”

- Sobre el cost de fer fora Pochettino? “No crec que el problema principal fos l’econòmic”

- “Farem una carta de protesta de cara al comitè arbitral i, si és convenient, vaig a Madrid quan sigui”

- “Crec que a València es va fer un arbitratge correcte, excepte la jugada final. Qui va pitar va ser l’assistent”

- “M’imagino l’Espanyol el 2017 amb un deute molt més sanejat, amb 36 o 37.000 socis i l’estadi sempre ple. Situant-nos entre els deu primers i havent anat a Europa un parell o tres de vegades”

- “Aniré a la llotja del Camp Nou. Només hi he anat una vegada”

- “Estic il·lusionat”.

  • Tags:
%s1 / %s2