Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/151020_Carles_Vilarrubi.mp3 Descarrega-te'l El Barça no descarta la via ordinària contra la UEFA per les estelades 20/10/2015

150320_Carles_Vilarrubi

El vicepresident de l’àrea social del Barça, Carles Vilarrubí, explica que el club recorrerà per la via esportiva i recorda que ningú pot prohibir que ell, com a soci, igual que la resta de la junta, ho portin per la via ordinària. Vilarrubí acusa el delegat de la UEFA del partit contra el Bayer Leverkusen de “venir a buscar brega i sancionar-nos” perquè va “fer fotos a l’estadi al minut 17:14”.

Carles Vilarrubí, vicepresident de l’àrea social del Barça, també ha dit que:

- “La UEFA viu en un altre món i així li va. No s’entén què pretén la UEFA. No han entès res. El Barça no és un club propietat d’un oligarca o d’un empresari. És un club mutualitzat. La gent fa el que vol i diu el que vol perquè és el seu club.”
- “No es pot pretendre que els socis deixin les seves idees a la porta de l’estadi.”
- “La UEFA no ha entès que els socis no són aficionats, són els propietaris del club.”
- “No sé si no n’hem sabut o no ho hem fet bé la pedagogia durant aquests mesos. Amb aquest resultat, la línia diplomàtica s’ha acabat. Ens sentim enganyats pel senyor Platini. La UEFA no ens agradava gaire i ara no ens agrada gens.”
- “El full de ruta està clar: hem de recórrer. Anirem al TAS i a la via esportiva. I a mi, com a soci, no em pot prohibir que vagi per la via ordinària. Jo ho faria. I ja li dic ara que tota la directiva també. I molts socis.”
- “Pretendre que diguem al soci del Barça què pot fer i què pot dir i què no, és que la UEFA no ha entès res del club i de la història del Barça. Si hi ha un espai paradigmàtic esportiu on la llibertat d’expressió ha fet un servei al país és el Camp Nou.”
- “El club va decidir que, d’entrada, no li calia una brega amb la UEFA. I vam obrir un procés de diàleg amb la UEFA per explicar el marc en el qual el Barça juga a futbol.”
- “Ens sentim enganyats perquè algun ítem havíem rebut els últims mesos que això s’havia entès. Però queda clar que no. I anirem a totes per defensar els socis i el club.”
- “La UEFA posa benzina al foc. Han obert un meló que no sé com es pensen que el tancaran. Ja ens poden anar sancionant perquè no sé què pretenen que fem a la porta de l’estadi amb la llibertat d’expressió dels nostres aficionats.”
- “La xiulada a l’himne de la UEFA ha estat, si no determinant, important a l’hora de la sanció.”
- “Al mateix dinar de directives del partit del Bayer a casa, es va intentar explicar al delegat de la UEFA la implicació del Barça en l’actual context.”
- “Al partit [Barça-Bayer Leverkusen], vaig veure el delegat de la UEFA fer fotos a l’estadi al minut 17:14. Venia amb la idea presa. Va venir a buscar la brega i sancionar-nos. Ara es veu.”
- “Si el context sociopolític que viu Catalunya i Espanya no hi fos, i si el Barça no visqués una de les seves èpoques esportives més potents amb resultats i projecció global, tot això estaria passant? Jo crec que no. Si ho treiem del context sociopolític i del context d’èxit esportiu, no estaria passant.”
- “Ens van dir que no recorreguéssim perquè en parlaríem. Hi havia una predisposició inicial de diàleg. Crèiem que ens en sortiríem sense necessitat d’entrar a una baralla de franc amb la UEFA.”
- “A aquestes alçades del partit, no crec en casualitats.”
- “En aquest entorn i clima de com funciona la UEFA i la FIFA, no ens sentim còmodes. Ni nosaltres amb ells, ni ells amb nosaltres.”
- “Abans teníem més pes en aquestes institucions. Cert. Ara, els nostres competidors tenen un peu posat a dins. Cert. Nosaltres no ens hi sentim còmodes i ells amb nosaltres, tampoc.”
- “En aquest moment, està clar que a la vista dels resultats, amb la FIFA no ha servit de res tenir-hi representants. La nostra estratègia, fins ara, ha fracassat.”

  • Tags:
%s1 / %s2