Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 0 h
El Barça juga a RAC1
Barça - PSG

"El CNI fa servir els fons contra el terrorisme islamista pel procés català"

alfred-bosch

00:00 08:47
00:00 08:47

El diputat d'ERC, Alfred Bosch, confirma que els responsables del servei d'intel·ligència espanyola ha "traslladat els recursos per desarticular les cèl·lules terroristes a investigar el procés sobiranista català". Bosch també lamenta que "Hisenda és una de les administracions més opaques".

Alfred Bosch, diputat d'ERC, també ha dit que:

- "Em consta que han augmentat un 11% les dotacions dels serveis d'intel•ligència. Han traslladat els recursos per desarticular les cèl•lules islamistes al procés sobiranista català."

- "Les inspeccions fiscals a Catalunya són fortíssimes. Haurien de ser fortes a tot arreu. [...] No hem detectat encara si hi ha hagut algun augment d'inspeccions pel procés sobiranista."

- "Mai s'ha produït resposta oficial [sobres les inspeccions fiscals a Catalunya]. Quan s'ha fet una pregunta per escrit la resposta ha estat d'ofici, de les que acaben no dient res."

- "Hisenda és una de les administracions més opaques. Entenem que per determinats processos tinguin un cert control, però un cop han fet uns processos hauria de ser de les més transparents i n o dona cap dada."

- "No hi ha manera de territorialitzar les dades sensibles. Un és el del dèficit fiscal, i l'altre és el de la Seguretat Social. És constant i cròni