Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/110502_Felip_Puig.mp3 Descarrega-te'l El conseller d’Interior alerta de la “calma tensa” que es viu a Catalunya 02/05/2011

110214_Felip_Puig

El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assegurat que “no disposem d’informació que ens permeti identificar cap reacció” després de la mort del líder d’Al-Qaida. També ha explicat que a primera hora del matí ha estat en contacte amb el ministre de l’Interior per coordinar les accions a prendre i ha felicitat el cònsol dels EUA.

Felip Puig s’ha mostrat contundent alhora de dir que “aquells imams que puguem demostrar que estan fent apologia del terror, se’ls ha d’aplicar amb tota contundència el pes de la llei”. També ha parlat de les crítiques fetes per Joan Delort, l’exsecretari de Seguretat d’Interior, de qui ha dit que “havia presentat la seva dimissió en més d’una ocasió” però que finalment “havia optat per protegir i garantir la seguretat interna del cos”. Sobre els aldarulls de la manifestació de l’1 de maig ha revelat que als detinguts “se’ls ha intervingut bosses amb martells i d’altres instruments”.

Felip Puig, conseller d’Interior, també ha dit que:

  • Tags:
%s1 / %s2