Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/110415_Francesc_Homs.mp3 Descarrega-te'l El govern pren nota de la manifestació i promet més diàleg 15/04/2011

110415_Francesc_HomsEl portaveu del govern, Francesc Homs, assegura que “no ens cauran els anells” si han d’aprofundir encara més en el diàleg amb el sector sanitari, dolgut pel pla de xoc que la Generalitat ha d’aplicar per reduir el dèficit aquest 2011.

Francesc Homs, portaveu del govern, també ha dit que:

- “La mirada que fem a la manifestació d’ahir és d’un profund respecte.”

- “Hem de saber prendre nota. [...] Ens ho hem de prendre seriosament i ens ha d’estimular més a aprofundir en el diàleg.”

- “Fer les coses en el món que vivim i tal com funciona, per la via del diàleg, [...] pot generar aquesta sensació de dir ‘hi ha ordre i concert?’.”

- “La situació [amb el sector que es va manifestar ahir], des del nostre punt de vista, tampoc és dramàtica. [...] No en faig una lectura dramàtica, tremendista, de final d’època.”

- “L’actitud continuarà sent la que teníem fins ara, de diàleg i de concertació. [...] Si hem d’aprofundir-hi més, [...] no ens cauran els anells per fer-ho.”

- “Pensem que [el pla de xoc] és el que s’ha de fer. [...] Tenim menys diners [...] i s’hi ha de fer front. Hem d’assumir que hi haurà interessos legítims [...] on tothom defensarà que retallin al del costat. [...] El govern ha de prendre decisions. [...] I haurà d’escoltar si les queixes tenen base o no.”

- “Hi ha un quadre d’explicacions diverses: el senyor Ocaña, amb una posició dura de negociació, [...] i seriosa, [...] el senyor Rubalcaba, amb una posició molt més conciliadora, [...] i una posició sorprenentment populista, com la de la senyora Pajín, que diu que ens vindrà a tutelar. [...] És un despropòsit. [...] Farem veure que no hem escoltat la senyora Pajín, perquè crec que només té una explicació de caràcter populista i preelectoral.”

- “No crec que em toqui entrar-hi [en les declaracions de Vila d'Abadal sobre Duran i Lleida].”

  • Tags:
%s1 / %s2