El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

El Madrid-Barça es jugarà a les 16 h

jaume-roures

00:00 17:31
00:00 17:31

Jaume Roures ha avançat que el clàssic de Lliga es disputarà el 2 de març a les 16 h, tal com va demanar el Reial Madrid. El president de Mediapro ha assegurat que els blaugrana "tornaran a jugar a les dotze del migdia aquesta temporada" tot i reconèixer que "serà molt difícil veure un Barça-Madrid" a aquesta hora.Jaume Roures també ha dit que:

- Sobre si el Barça tornarà a jugar a les 12 h aquesta temporada: “Jo esperaria que sí. Ja fa temps que diem que el millor horari familiar és a les 12 del migdia i ahir es va posar de manifest.”

- “Si el partit s’hagués jugat a les 17 h o a les 19 h, segurament hi hauria anat la meitat de gent.”

- “Si remes a favor de l'espectador, el tipus de gent que va a l’estadi i això et permet projectar-te més a les zones del món on hi ha un interès creixent pel Barça, hauríem de ser més recurrents [amb aquest horari].”

- “Un Barça-Madrid a les 12 h és molt difícil. Ja ho vam intentar aquesta temporada.”

- “Està demostrat que les 12 h sí que és una hora per jugar a futbol.”

- “Hem de treballar amb perspectiva de la crisi econòmica i de la competició amb altres clubs. Això es tradueix en patrocinis i màrqueting.”

- “Jo crec que al Barça li interessa jugar a les 12 h perquè ha d'enfortir el seu patrocini i el màrqueting.”

- Sobre si el clàssic de Lliga Madrid-Barça es jugarà dissabte 2 de març a les 16 h: “No només ho veig viable sinó que es farà així. Algú es perdrà un Barça-Madrid perquè es jugui a les 16 h? No.”

- “L'audiència del Barça-Getafe va ser molt més gran que la del Madrid-Sevilla de dissabte a la nit. Més de 100.000 espectadors més en televisió de pagament és un món.”

- “Altres lligues com l'alemanya o la britànica busquen la manera d'anar evolucionant per afrontar el futur. Aquí les directives del clubs són una mica més frívoles.”

- “El Madrid sempre ha estat favorable a jugar a les 12 h o a les 16 h. Ja es va demostrar que era un gran èxit i que la gent hi anava.”

- “El que no funciona bé és que vagis canviant de divendres a dilluns per condicionants del calendari.”

- "Les enquestes als abonats de GolTV demostren que els seus usuaris miren tres partits per jornada."