Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/160525_Miquel_Calcada.mp3 Descarrega-te'l “Em sembla més interessant que hi hagi un independentista al Senat que no que no hi sigui” 25/05/2016

160108_Miquel_Calçada

Miquel Calçada vol mobilitzar el sobiranisme. El cap de llista de Convergència al Senat defensa la seva candidatura perquè “en un moment postautonomista i preindependent hi continua havent un mentrestant” en què es menysté Catalunya com a poble. Calçada considera que Convergència i Esquerra haurien d’haver anat junts a les eleccions, però se sent còmode amb la unitat d’acció dels dos partits a Madrid fins ara.

Miquel Calçada, cap de llista de Convergència Democràtica de Catalunya al Senat, també ha dit que:

- “La senyora Reguant diu que no té clar si aquests pressupostos són o no els seus. Tot això no deixa de minar una mica la moral.”

- “Entenc que la gent estigui una mica decebuda. Jo mateix. Les expectatives eren molt altes, però hem de continuar remant.”

- “No sé si estem actuant prou seriosament com a Estat. Això també crea aquest sentiment de decepció.”

- “[El Senat] no sé si és un cementiri o no, però el que sé és que si no hi va algú amb aquesta idea hi anirà algú amb una idea diferent.”

- “[Qui em truca?] Francesc Homs. Em diu: hi ha aquesta possibilitat i em faria il•lusió que acceptessis.”

- “No sóc militant de CDC. No m’ho han plantejat. Però crec que aquest espai central el pot ocupar CDC perfectament i m’hi sento molt còmode.”

  • Tags:
%s1 / %s2