Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/130205_Felip_Puig.mp3 Descarrega-te'l Felip Puig creu “plenament” en “l’honorabilitat d’Oriol Pujol” 05/02/2013

120105_Felip_Puig

“Estic convençut que la justícia actuarà en total independència i diligència, i espero que es resolguin al més aviat possible els temes que estan minant la credibilitat i la confiança col·lectiva”, ha explicat el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig en una entrevista a El món a RAC1 per parlar de l’acord de competitivitat de Nissan. Puig qualifica la decisió de Nissan d’“important per al sector de l’automoció i per al país”.En una entrevista a El món a RAC1, Felip Puig ha dit que:

- “És un acord molt important per al sector de l’automoció, però també per al país. Tant des d’una perspectiva econòmica com també de confiança col·lectiva.”

- “En temps de pròrroga es va aconseguir que la responsabilitat i els interessos de les parts es posessin sobre la taula i es pogués tornar a negociar.”

- “Fa 15 dies la direcció de Nissan havia decidit que el cotxe no venia a la Zona Franca de Barcelona. [...] El president Mas va fer una proposta a la direcció europea de Nissan per fer una última negociació, que al final ha servit per arribar a un acord.”

- De la possible imputació d’Oriol Pujol: “Crec plenament en la seva honorabilitat. Respectaré la seva decisió. La seva decisió serà compartida plenament per mi i entendré qualsevol pas que vulgui fer.”

- Dels robatoris amb violència: “Des del punt de vista estadístic no estem en uns nivells d’increment d’aquest tipus de delictes de manera exagerada. [...] Sí que és veritat que això eleva la percepció d’inseguretat.”

  • Tags:
%s1 / %s2