Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/110512_Felip_Puig.mp3 Descarrega-te'l Felip Puig diu que Nadal és “la hipèrbole del cinisme polític” 12/05/2011

110512_Felip_Puig_2

El conseller d’Interior considera que “és poc coherent que Nadal reclami ara al Govern el que ells no van ser capaços de fer”. En aquest sentit, ha criticat l’actitud dels socialistes catalans al Congrés i assegura que “el PSC està en un final de cicle de la seva defensa del país”. Felip Puig també s’ha mostrat molt satisfet per la manca d’incidents greus a Canaletes durant la celebració del títol de Lliga blaugrana.El conseller d’Interior, Felip Puig, ha dit que:

- “La impressió dels Mossos d’Esquadra és que ha sigut la celebració més tranquil·la dels últims anys. Molts comissaris no recordaven que hi hagués hagut una celebració del títol de Lliga tan cívica.”

- “Ahir hi va haver molts pocs actes vandàlics. Els Mossos van detenir 7 persones, i la Guàrdia Urbana en va detenir 8. I de ferits, hi va haver una vintena de persones ateses. La més espectacular: una persona que va caure de la font. I també 4 Mossos atesos per contusions.”

- “Des del primer moment el Govern es va posar en contacte amb la Direcció General de Protecció Civil de Múrcia i en primera instància van acceptar el nostre suport.”

- “Vàrem preparar una operativa de més de 5 vehicles i més de 20 efectius. Però a última hora, quan alguns efectius ja havien començat el trajecte, ens van comunicar que no feia falta que hi enviéssim ningú perquè ja ho tenien tot controlat.”

- “Fa temps que he observat que el PSC està al final d’un cicle. Tard o d’hora s’haurà de produir alguna situació de trencament o de renovació.”

- “El partit socialista també està al final d’un cicle de la seva defensa del projecte de país. Hi ha un problema greu d’eficàcia de saber a quins interessos polítics responen.”

- “Una vegada més van estar al servei dels interessos d’un partit polític que els agermana, del PSOE.”

- “El PNB sempre defensa els interessos polítics del seu país. Ja ens agradaria que en moments importants com el de dimarts ens ajudessin a aconseguir els nostres objectius. Però tenen un acord d’estabilitat pressupostària i d’aconseguir competències, i aquesta és la prioritat.”

- “En una situació similar els diputats catalans hauríem fet el mateix que els del PNB. [..] En el passat, en alguna ocasió, ja ho havíem fet.”

- “Jo crec que sí [que podem donar per perduts els diners del fons de competitivitat]. Fins d’aquí a unes quantes setmanes no en podrem tornar a parlar.”

- “Avui per avui, no podrem disposar d’aquests diners per confeccionar els nostres pressupostos. I, per tant, haurem de fer un pressupost amb dèficit superior perquè no podem escanyar més la hisenda pública i els serveis públics de Catalunya.”

- “La relació amb l’Estat s’està enrocant cada cop més. Estem en un final d’etapa política.”

- “Estem davant de l’eliminatòria de les semifinals amb l’Estat. Anem cap a una situació del tot o res.”

- “El paper de Joaquim Nadal en els darrers temps és la hipèrbole del cinisme polític.”

- “Nadal va signar els convenis d’inversions de Rodalia i un traspàs que era virtual.”

- “Que ara reclami des de la barrera que el Govern faci allò que no va aconseguir em sembla poc coherent i bastant impropi en campanya electoral. La política porta que, a vagades, es facin aquests tristos papers.”

  • Tags:
%s1 / %s2