Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/150408_David_Fernandez.mp3 Descarrega-te'l “Fernández Díaz em sembla un perill públic” 08/04/2015

150408_David_Fernandez

El diputat de la CUP David Fernàndez titlla de “perill públic” el ministre Fernández Díaz i reclama la “dimissió immediata”, després de les polèmiques declaracions en què ha vinculat independència i terrorisme. El també president de la comissió pel frau fiscal al Parlament assegura que José Zaragoza és l’únic que encara no ha confirmat l’assistència en les compareixences de divendres pel cas de La Camarga.

David Fernàndez, diputat de la CUP i president de la comissió pel frau fiscal del Parlament, també ha dit que:

- “Em sembla una autèntica vergonya. Fa temps que aquest ministre [Jorge Fernández Díaz] em sembla un perill públic. Em sembla una autèntica animalada. Sobre el jihadisme radicalitzat, el seu partit hi té alguna responsabilitat.”

- “Exigim la immediata dimissió.”

- [Sobre la conversa de La Camarga] “Potser no calia -fins i tot va venir un grup amb la conversa transcrita-, però sí des d’un punt de vista formalitat, atès que divendres hi ha cinc compareixences pel cas de La Camarga.”

- “El grup parlamentari de CiU va portar la conversa transcrita.”

- “Vam escoltar la conversa íntegrament i sense pauses.”

- “La presidència de la comissió té confirmada, de moment, la presència de 4 de les 5 persones citades divendres.”

- “José Zaragoza encara no ha confirmat.”

- “Encara estic processant [la compareixença de Felip Puig].”

- “Seguim sense respostes. Et quedes amb aquella sensació que, al final, en aquest país no ha passat res.”

- [Sobre l'enquesta que publicava ahir El Mundo] “Amb les enquestes sempre som molt prudents.”

- “Estic convençut que la CUP té moltes possibilitats d’entrar i de fer un molt bon resultat a les eleccions municipals.”

- [Sobre el full de ruta independentista] “És obvi que ens cal un full de ruta comú i col·lectiu.”

- “Contingut i continent, formes i fons, són l’objectiu a assolir per un acord ampli que no pot anar més enllà de després de les municipals.”

- [Esteu a prop?] “Estem a prop. Però estem parlant amb molta gent, no només amb Esquerra i Convergència, també amb altres actors socials i econòmics.”

  • Tags:
%s1 / %s2