La competència
Ara, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Florentino Pérez, José María Aznar i Ruiz Gallardón van pressionar el fiscal del cas Neymar?

carles-vilarrubi

00:00 13:19
00:00 13:19

El vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, en declaracions a El món a RAC1, es mossega la llengua i evita desmentir que el club sospiti que Florentino Pérez truqués a José María Aznar perquè truqués al ministre Gallardón i aquest pressionés al fiscal del cas Neymar i acceptés la querella contra Sandro Rosell. Una carambola a tres bandes que va fer pública el periodista Xavier Bosch, aquest dilluns a la nit, al Tu diràs .

Carles Vilarrubí també ha dit que:

- "No vaig dimitir, no és exacte."

- "La nit en què el president Rosell va presentar la seva dimissió vaig tenir una llarga conversa amb el president Bartomeu sobre la meva continuïtat, però en cap cas vaig dimitir."

- "La meva presència a la junta era, bàsicament, per Sandro Rosell. El fet que ho deixés em deixava a mi en una situació nova."

- "Necessitava saber si Josep Maria Bartomeu comptava amb mi i simultàniament fer un canvi d'impressions per saber quins objectius ens havíem de plantejar."

- "Per mi era molt important també que no es tornés a repetir el que acabàvem de viure."

- "Entenc i respecto la decisió de Sandro Rosell, però no és bo que els aspectes judicials comportin més dimissions."

- "No em volia tornar a trobar en la mateixa situació d'aquí a dos anys, per això volia tenir la garantia que el president Bartomeu es tornava a presentar."

- "Josep Maria Bartomeu és l'única persona dins de la junta que podia ser el president del Barça: que capacitat, per vocació, per barcelonisme..."

- "Teníem tres grans reptes [amb la presidència de Rosell]: la incertesa que ens generaria el moment en què Guardiola marxés; ens en vam sortir i el mèrit és del Sandro. De les decisions importants, totes les ha pres el Sandro i totes les ha encertat. Decisions esportives i no esportives. El segon gran repte era econòmic, i ens n'estem sortint. I el tercer gran repte era reduir el soroll al voltant del club, que no hem reduit sinó que hem augmentat."

- "Hi ha vegades que, en l'entorn del barcelonisme, se sent un tuf desagradable."

- "Amb el tema de l'acció de responsabilitat, hem de ser més curosos. Nosaltres hem complert els estatuts però escoltarem el soci. Hem de canviar el tarannà. I crec que el president Bartomeu pot fer-ho. Hem de fer l'entorn més agradable."

- "Crec que el vicepresident de relacions institucionals del Barça no pot respondre en el programa de màxima audiència d'aquest país a aquesta pregunta [si li consta que Florentino Pérez va trucar a José María Aznar, que va trucar a Gallardón perquè pressionés el fiscal i que acabés tirant endavant la querella contra Sandro Rosell, canviant d'opinió quan abans creia que era un cas sense recorregut]. Ja està tot respost a aquesta pregunta. El cas Neymar supera l'estricta via judicial. Punt."

- "Algun dia se sabrà tot, igual que vam saber la veritat sobre Di Stéfano."

xavi-bosch

00:00 00:41
00:00 00:41