Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/110523_Xavier_Trias.mp3 Descarrega-te'l “Governaré sol estenent la mà” 23/05/2011

110523_Xavier_Trias_

Xavier Trias és “un home feliç”. L’endemà de la històrica victòria de CiU a Barcelona, el futur alcalde ha recordat que “estendré la mà a tots els partits” a la recerca d’acords puntuals. Trias ha reconegut que no serà fàcil. “M’agraden els papers difícils”. I ha deixat clar que “Barcelona no serà la torna perquè CiU i el PP governin a Badalona”. En una entrevista a El món a RAC1, Xavier Trias ha dit que:

- “He dormit poc. He somiat que la ciutat vagi com ha d’anar. Em sembla estar en un núvol. Ara tenim l’oportunitat de millorar la ciutat.”

- “Estic molt content. S’ha de saber guanyar i perdre.”

- “El gran canvi és lluitar contra la crisi i donar respostes a les necessitats de la gent. Fem-ho des de l’ambició i des de les persones.”

- “Ja no sé com explicar-ho: a mi m’agrada governar sol, però estenent la mà amb tothom. Col·laboració amb els que ens voten i els que no. Jo crec que ha de ser possible.”

- “La gent creu que el transvasament de vots és senzill, però no ho és tant. Crec que n’hem picotejat de tothom. L’única cosa que em sap greu és no haver capgirat l’abstenció.”

- “Segur que Barcelona no serà la torna de Badalona. No ens coneixen ni a mi ni al Sr. Falcó, de Badalona. És un fenomen col·lectiu. El meu èxit és el d’un equip, que hem pencat junts molt de temps.”

- “Ara fa quatre anys vaig demanar col·laborar amb Jordi Hereu, però no tenia el permís del partit. Ara Ferran Falcó ha de fer el mateix, pensant en Badalona.”

- “M’agraden els papers difícils. Els que ho tenen difícil són els que han perdut. Ho veiem amb il·lusió i tenim una gran responsabilitat. Estic convençut que ho faré bé.”

- “CiU ha fet les coses ben fetes. Hem treballat molt. Demà veurem com ens les muntem. Avui és per gaudir.”

  • Tags:
%s1 / %s2