Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

Gran èxit amb la festa de Nadal de RAC1 al Palau de la Música 24/12/2012

RAC1 ha celebrat la tradicional festa de Nadal És Nadal al món des del Palau de la Música Catalana amb més de 2.000 oients convidats.
Des de les 8 h, el públic convidat ha fet cua a les portes del Palau de la Música per gaudir de l’espectacle capitanejat per Jordi Basté.
Han passat per l’escenari tots els editors i equips dels programes de RAC1: Òscar Dalmau, Òscar Andreu i La competència; Quim Morales i La segona hora; Elisenda Camps i el Tot és possible; Toni Clapés i el Versió RAC1; Jordi Margarit i La primera pedra; Marta Cailà i el Via lliure; l’equip d’Esports; l’equip d’Informatius, i l’equip d’El món a RAC1.

Fotos:Raquel Muñoz

Fotos:Roser Vilallonga

Les notes musicals les han posat una exquisida selecció de grups musicals: Mishima, Els Amics de les Arts, Joan Dausà i Els Tipus d’Interès, Juan Zelada, Sara Pi, Esther Condal, The Free Fall Band, Enric Verdaguer i Alabama Gospel Choir.

Alguns dels moments més àlgids de la festa han arribat amb l’equip d’Esports de RAC1, que han fet ballar el públic i Jordi Basté al ritme del RACstyle, parodiant el ball de moda Gangnam Style.
Màrius Carol i Xavier Sardà s’han sumat a la festa amb una interpretació del mític Sr. Casamajor.
I una altra de les sorpreses del matí, l’ha protagonitzat el director d’El món a RAC1, que ha exhibit la seva vena artística tocant amb els The Free Fall Band.

%s1 / %s2