Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

Gran èxit d’”És Nadal al món” de RAC1 24/12/2014

RAC1 ha celebrat la tradicional festa de Nadal “És Nadal al món” des del Palau de la Música Catalana amb més de 2.000 oients convidats.
Des de quarts de 8 h, els oients convidats han fet cua a les portes del Palau de la Música per gaudir de l’espectacle capitanejat per Jordi Basté.
Han passat per l’escenari tots els equips i editors dels programes de RAC1: Òscar Dalmau, Òscar Andreu i La competència; Quim Morales i La segona hora; Elisenda Camps i el Tot és possible; Toni Clapés i el Versió RAC1; Jordi Margarit i La primera pedra; Xavi Bundó i el Via lliure; l’equip d’Esports; l’equip d’Informatius, i l’equip d’El món a RAC1.

Es_Nadal_NadalCG

Per vuitè any consecutiu tot RAC1 ha celebrat el Nadal acompanyat de les actuacions de Coriolà, Els Amics de les Arts, Antonio Díaz (El Mago Pop de Discovery Max), The Gramophone Allstars, la Cobla Contemporània, Joan Chamorro, que ha presentat La màgia de la veu, The Free Fall Band, Marion Harper, El Niño de la Hipoteca, Marina BBFace & The Beatroots, Blaumut, Elena Gadel, Miquel Abras, Teràpia de Shock, Nyandú i Enric Verdaguer.

Alguns dels moments destacats de la festa han arribat amb l’equip del Versió de Toni Clapés i amb el Sr. Boigues i la seva entrevista a Jordi Basté, l’equip del Via lliure, que ha desitjat unes bones festes als oients al ritme d’uns garrotins, i l’equip d’Esports de RAC1, que ha cantat el “RAP1”. La segona hora ha presentat els seus dobles i La Cobla Contemporània ha estrenat la sardana de RAC1, que ha donat el tret de sortida al quinzè aniversari de l’emissora, que celebrarà l’1 de maig del 2015.

Jordi Basté, que també s’ha atrevit a cantar a l’actuació final, que ha posat dret el Palau de la Música, ha destacat el bon ambient que desprèn la gent de RAC1 i ha agraït la confiança i la companyia dels oients en aquesta edició del clàssic de Nadal de RAC1 tot desitjant unes molt bones festes a tots els oients de RAC1.

El programa s’ha pogut seguir en temps real per àudio i vídeo des del web de RAC1, www.rac1.cat, i es tornarà a emetre per antena de RAC1 demà, 25 de desembre, a les 9 h i a les 15 h.
També el dia de Nadal s’emetrà l’espectacle a 8tv a les 17.45 h.

Fotos: Cristina Gaggioli

%s1 / %s2