Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Hi haurà recurs contra l'empresonament

jordi-pina

00:00 17:43
00:00 17:43

L'advocat de Fèlix Millet i Jordi Montull, Jordi Pina, ha utilitzat un to agressiu i fins i tot un pèl bel·ligerant per defensar els seus clients. Ha assegurat que "dilluns o dimarts, a molt estirar" presentaran un recurs per treure'ls de la presó de Brians 2 on han ingressat la matinada de divendres. Pina també s'ha mostrat convençut que Millet i Montull sortiran de la presó i ha recomanat al conseller d'economia, Antoni Castells, que "dilluns vingui esmorzat" a declarar com a testimoni.

Jordi Pina també ha explicat:

- "[Millet i Montull] ens van trucar a les onze de la nit dient que els acabaven de traslladar a Brians 2."

- "Estaven aparentment bé."

- "Dilluns, a tot estirar, dimarts, presentarem el recurs a l'Audiència."

- "Hi ha una qüestió formal sobre l'Audiència Provincial. Volem que la jutgessa cessi en la causa perquè creiem que correspon que s'acumuli al jutjat 30, perquè forma part de la continuïtat delictiva que allà s'està investigant."

- "També creiem que no hi ha indicis de delicte d'apropiació indeguda. El senyor Valderrama no ho ha dit pas."

- "La mateixa interlocutòria en el penúltim paràgraf ja ve a dir que l'internament a la presó tindrà un termini just, fins que s'acabin les declaracions, [...] el dia 2 de juliol, amb l'exregidora de Ciutat Vella, Itziar González."

- "Estic absolutament convençut que [Millet i Montull] sortiran de la presó."

- "Nosaltres no som objectius ni ho pretenem ser. Defensem els interessos dels nostres clients tan bé com podem. Explotem els arguments que ens interessen i [...] ometem el que no ens interessa."

- "No es pot influir, però sí que es pot parlar amb testimonis."

- "El senyor Montull, de part meva, va trucar el senyor Carles Díaz [arquitecte] per preguntar-li si tenia una còpia del contracte per presentar-ho com a prova. Això no és influir en un testimoni."

- "Carles Díaz li va dir que ho presentarà com a prova el dia 29 de juny."

- Sobre la declaració, dilluns, d'Antoni Castells: "Si el senyor Castells està escoltant RAC1 li recomano que vingui ben esmorzat."

- "El 95% de l'interrogatori va estar relacionat amb el tema del canvi d'ús dels terrenys de l'hotel del Palau, del tràfic d'influències, i planant per sobre d'un presumpte delicte de prevaricació."

- "Durant tot l'interrogatori, el fiscal va fer dos minuts de preguntes sobre l'apropiació indeguda."

jordi-pina-recurs

00:00 00:08
00:00 00:08

jordi-pina-preso

00:00 00:27
00:00 00:27

jordi-pina-castells

00:00 00:45
00:00 00:45