Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/100628_Joaquim_Nadal.mp3 Descarrega-te'l Joaquim Nadal: “Qui se senti al·ludit, que desfili i comparegui” 28/06/2010

100628_Joaquim_NadalEl conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha contestat Felip Puig i ha dit que “qui se senti al·ludit” per les informacions que es van publicant, “que vagi desfilant, un darrere l’altre” per comparèixer a la comissió d’investigació parlamentària.

Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques, també ha dit que:

- Sobre el presumpte finançament il·legal de CDC: “Tothom que se senti al·ludit per aquests casos que van sortint, que vagi desfilant, un darrere l’altre. [...] Que Puig digui el que vulgui. No vull contribuir a l’empastifada general. Cal neteja, fer bugada i no deixar-nos-hi cap llençol.”

- “No tinc cap document que acrediti el que publiquen El Periódico i La Vanguardia.”

- “Tinc prou elements per pensar que, si hi hagués alguna cosa, això tendeix a fer-se sense deixar rastre.”

- “Espero que el fil a seguir [que han destapat La Vanguardia i El Periódico] el segueixin els jutjats i ningú més.”

- Sobre l’accident de Platja de Castelldefels: “El conductor necessitarà atenció, seguiment i recuperació.”

- “Hi ha tres o quatre coses bàsiques que podríem repetir: no s’han de creuar les vies, és temerari; [...] la gent ha de tenir més paciència, per civisme. [...] Sempre es pot senyalitzar millor i avisar amb més insistència. [...] Es va cometre un acte que no s’havia de cometre. [...] I ara deixem que RENFE, ADIF i el jutjat facin la seva investigació.”

- “Les imatges dels mitjans de comunicació d’aquest cap de setmana són la mostra que hi ha moltes altres tragèdies potencials cada dia.”

- “Morir sobtadament atropellat per un tren no sé si és la millor manera de morir.”

- “Que hi hagi l’amenaça de la multa és imprescindible.”

- “S’ha d’insistir més i vigilar més, però no arribarem a tot arreu.”

- “No he parlat amb el cònsol de l’Equador. [...] Ho farem. [...] Disculpo la irascibilitat de la seva resposta. L’ambaixador ha estat més prudent demanant que no ens precipitem. [...] Ara bé, passar les vies és una imprudència.”

- “Cal millorar totes les estacions que estan pendents de millores importants. És indiscutible.”

%s1 / %s2