Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/110606_Jordi_Hereu.mp3 Descarrega-te'l Jordi Hereu: “El desallotjament va ser un error” 06/06/2011

110606_Jordi_Hereu7

L’alcalde en funcions de Barcelona, Jordi Hereu, ha criticat l’operatiu dels Mossos d’Esquadra durant el desallotjament de la plaça Catalunya que considera que “va tenir greus errors”. Pel que fa a la legislatura, ha estès la mà a Xavier Trias oferint-se a “qualsevol pacte que pugui treure la ciutat de la crisi”. I ha assenyalat que en termes d’immigració “no deixarà que CiU caigui en mans del populisme del PP”. Pel que fa al futur del PSC, ha reclamat que “el partit pugui defensar el mateix a tot arreu”.Jordi Hereu, alcalde en funcions de Barcelona, ha dit que:

“[El desallotjament de la plaça Catalunya] Va ser una operació que no va anar bé, sens dubte. L’hora, el dia, el moment i tot el desenvolupament va ser erroni”

“L’operació va tenir greus errors. Sóc responsable d’haver acordat que calia fer una actuació per treure elements potencialment perillosos. I res més”

Sobre l’acampada: “No es pot acampar eternament a la plaça Catalunya. Ningú es pot apropiar d’un espai públic”

“Necessitem un PSC que pugui decidir i expressar-se, sense que sembli que s’enfonsa el món. [...] Ara, no ho fa del tot”

“La idea de la unió i llibertat, del federalisme, s’haurà d’expressar sense complexos. El PSC s’haurà d’expressar amb claredat a Catalunya i a l’Estat espanyol”

A l’Ajuntament de Barcelona: “No deixaré que CiU caigui en mans del populisme del PP [en termes d'immigració] ”

“M’agradaria tornar a ser l’alcalde de Barcelona. [...] Com a desig, [d'aquí a 4 anys] m’agradaria tornar a ser el candidat”

De les eleccions generals: “No veig per què Carme Chacón no ha de ser la cap de llista del PSC a Barcelona. Va treure un bon resultat a les passades eleccions”

  • Tags:
%s1 / %s2