El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Jordi Pujol: "Tot el que permeti que ETA acabi és bo"

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, beneeix la conferència de Pau a Euskadi. En una entrevista a El món a RAC1 ha dit que "tot el que permeti que s'acabi això d'ETA és bo. És una actitud que sempre ha tingut Catalunya i que ens honora. La decisió final s'acosta". Pujol també ha valorat les enquestes electorals de CiU, el paper de Zapatero, i el pacte fiscal a Catalunya. En una entrevista a El món a RAC1, l'expresident Jordi Pujol també ha dit que:

"Estic esperançat amb aquestes eleccions. Si després de la política molt radical del PP, si després que la Chacón digués que la sentència del TC sobre l'Estatut ja està bé, si aquests partits guanyen, es podrà pensar que la gent no té prou en compte què és el seu propi país. "

"Si CiU i els partits que tenen Catalunya com a prioritat no tenen uns bons resultats, hi hagi o no hi hagi majoria absoluta del PP, Catalunya no serà tinguda en compte."

"Que el Cercle d'Economia no digui res sobre el pacte fiscal no dringa bé. De fet, dringa malament."

"No recordo haver signat cap decret per blindar sous. Només recordo un cas a Ferrocarrils de la Generalitat, que la justícia va resoldre. Però no, no recordo res de sous i de motxilles. Si hagués estat així, suposo que els del tripartit ho haurien tret."

"A escala espanyola i catalana hem pecat d'hedonisme, i la política de Zapatero ha pecat d'això. I això porta a la decadència d'un país."