El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Josep Maria Bartomeu: "Si sóc president, oferiré la renovació a Luis Enrique"

josep-maria-bartomeu

00:00 18:37
00:00 18:37

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, assegura que si guanya les eleccions oferirà la renovació a Luis Enrique. Bartomeu s'ha mostrat convençut que continuarà, perquè de moment, té un any més de contracte. D'altra banda, ha confirmat que el club té sobre la taula una important oferta de renovació de patrocini amb Qatar Airways, que haurà de passar per l'assemblea de compromissaris.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, també ha dit que:

- "Era tan conegut que signaríem Aleix Vidal, que vam decidir fer-ho ahir. Hi havia altres clubs i hem intentat accelerar el seu fitxatge. Era important per nosaltres signar un lateral dret."

- "De jugadors, no signarem res les properes hores."

- "Hi ha una molt bona oferta sobre la taula per renovar el patronici amb Qatar Airways".

- "Si hi ha nou acord amb Qatar, l'ha de ratificar l'assemblea. És obligatori. És l'òrgan sobirà."

- "Durant la temporada hem viscut moments de tensió, molt soroll, hi havia molta feina a fer, hem pres les decisions adequades i han funcionat bé. Hem guanyat Lliga, Copa i Champions."

- "Luis Enrique ha fet una feina magnífica. Ho ha fet molt bé. Té un any de contracte. No veig camp impediment perquè continuï liderant aquest nou cicle guanyador del Barça."

- "Luis Enrique té contracte i continuarà. L'he vist molt il·lusionat. A ell i el seu equip tècnic."

- "Estem contents d'ell i ell està content de la feina feta."

- "Dimitirem, deixarem de ser directius, la majoria i la junta gestora presidida per Ramon Adell es farà càrrec del club."

- "Els propers dies, els tècnics i el club anunciaran coses que han de passar."

- "La situació és la que és i li toca decidir a Alves. Té una proposta de fa setmanes i ho ha de decidir ell. Són dos anys més un tercer opcional. És l'última oferta, no n'hi haurà una de nova."

- "No li puc proposar cap ampliació a Luis Enrique, tot i que m'encantaria. Però això ho haurà de decidir el futur president. Si sóc jo, li proposaré la renovació. No sé si serà el primer que faré, però sí que serà una de les coses que faré."

- "Aquests dies no he passat pel club, i no ho he pogut mirar [si ens ha felicitat Ada Colau]."

- "A partir de la tardor, serà el moment d'asseure's amb l'ajuntament de Barcelona i parlar de projectes, terminis, etc. Però és un projecte bo per Les Corts i per la ciutat. És un projecte esportiu, de remodelació de les instal·lacions."

- "Estic imputat per defensar el Barça i la feina de fiscalistes, advocats i auditors del Barça. Si sapigués que he fet alguna cosa malament [amb el cas Neymar], evidentment que no em presentaria a les eleccions."