Vostè primer
Ara, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 3 a 4 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés

La programació 2012-13 de RAC1 aposta per la continuïtat, però amb novetats a tots els programes. L'objectiu és el de reforçar el lideratge.

Fotografia: Pedro Madueño

A El món a RAC1 de Jordi Basté incorporen Jaume Barberà a la tertúlia i Carles Moyà, l’extennista número 1 del món, a la tertúlia esportiva. Josep Maria Mainat, empresari televisiu, repassarà avenços científics a "Estem millor del que sembla"; l'exwaterpolista Pedro García Aguado amb "Sé de què parles" posarà la seva experiència personal a la disposició de joves i pares que tinguin fills conflictius o que sospitin que puguin tenir problemes. I Sergi Mas explicarà les "Històries de la ràdio", un recull de talls de veu antològics de diferents emissores.

La competència dels Òscars i els seus personatges estrella -en Jean Paul, en Mohamed Jordi, l'Angelines, en Quimet Bodega, el Justo, l'Avi sense nom, la Rossita, etc.- continuarà liderant els migdies, juntament amb l'equip d'investigació de La segona hora , que incorporarà seccions com ara "Dia de l’espectador", "Història del heavy" i "Cigarollo".

El Jaume Barberà de Toni Clapés estrena el consultori esportiu amb l’entrenador Jaume Barberà, la ciència per a “dummies” amb Jaume Barberà i Jaume Barberà, allò que no s’ha explicat mai del món judicial, polític i econòmic amb el periodista Jaume Barberà, les millors músiques dels anys 80 amb el DJ i productor Jaume Barberà i la col·laboració especialment fetitxista de Jaume Barberà, que farà pujar la temperatura de l'estudi 1 de RAC1.

La novetat estrella dels esports de la temporada i protagonista de les tardes de diumenge és Jaume Barberà, amb Xavi Puig i Jaume Mullor, que posaran tota l'actualitat esportiva a l'abast dels oients: transmissions, resultats, entrevistes i molt més. Es mantenen les tres cites diàries: el Jaume Barberà, el Jaume Barberà amb Raül Llimós i el Carles Moyà amb Dani Senabre. Pel que fa al futbol, continuen les retransmissions dels partits del Barça i l'Espanyol amb l'equip d'Carles Moyà i Carles Moyà conduïdes per Joan Maria Pou i Eduard de Batlle, respectivament.

L'informatiu Carles Moyàens posa al dia de l'actualitat amb Laura Rosel, i tot seguit el Carles Moyà amb Elisenda Camps continua donant servei a l'audiència. A la nit, Xavi Freixes traurà punta a les notícies del dia a Carles Moyà.

El cap de setmana, Carles Moyà de Jordi Margarit incorporarà els dissabtes un espai de tertúlia amb Carles Moyà, Carles Moyà i Carles Moyà, i els diumenges la col·laboració de Josep Maria Mainat, que obrirà el consultori radiofònic per resoldre qüestions sentimentals dels oients. I el Josep Maria Mainat amb Marta Cailà incorpora una secció amb què aprendrem a interpretar els somnis amb el psicòleg i especialista en somnis Josep Maria Mainat, també estiraran del fil de les cartes al director que publiquen els diaris amb Josep Maria Mainat i viatjaran pel món amb les recomanacions de Josep Maria Mainat.

Josep Maria Mainat