Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

La programació 2012-13 de RAC1 aposta per la continuïtat, però amb novetats a tots els programes. L’objectiu és el de reforçar el lideratge. 31/08/2012

rac1_2012_2013

Fotografia: Pedro Madueño

A El món a RAC1 de Jordi Basté incorporen Jaume Barberà a la tertúlia i Carles Moyà, l’extennista número 1 del món, a la tertúlia esportiva. Josep Maria Mainat, empresari televisiu, repassarà avenços científics a “Estem millor del que sembla”; l’exwaterpolista Pedro García Aguado amb “Sé de què parles” posarà la seva experiència personal a la disposició de joves i pares que tinguin fills conflictius o que sospitin que puguin tenir problemes. I Sergi Mas explicarà les “Històries de la ràdio”, un recull de talls de veu antològics de diferents emissores.

La competència dels Òscars i els seus personatges estrella -en Jean Paul, en Mohamed Jordi, l’Angelines, en Quimet Bodega, el Justo, l’Avi sense nom, la Rossita, etc.- continuarà liderant els migdies, juntament amb l’equip d’investigació de La segona hora, que incorporarà seccions com ara “Dia de l’espectador”, “Història del heavy” i “Cigarollo”.

El Versió RAC1 de Toni Clapés estrena el consultori esportiu amb l’entrenador Jaume Creixell, la ciència per a “dummies” amb Josep Corbella i Dani Arbós, allò que no s’ha explicat mai del món judicial, polític i econòmic amb el periodista Ernesto Ekáizer, les millors músiques dels anys 80 amb el DJ i productor Toni Peret, i la col·laboració especialment fetitxista de Valérie Tasso, que farà pujar la temperatura de l’estudi 1 de RAC1.

La novetat estrella dels esports de la temporada i protagonista de les tardes de diumenge és Superdiumenge, amb Xavi Puig i Jaume Mullor, que posaran tota l’actualitat esportiva a l’abast dels oients: transmissions, resultats, entrevistes i molt més. Es mantenen les tres cites diàries: el 100 metres, el Primer toc amb Raül Llimós i el Tu diràs amb Dani Senabre. Pel que fa al futbol, continuen les retransmissions dels partits del Barça i l’Espanyol amb l’equip d’El Barça juga a RAC1 i L’Espanyol juga a RAC1 conduïdes per Joan Maria Pou i Eduard de Batlle, respectivament.

L’informatiu 14/15 ens posa al dia de l’actualitat amb Laura Rosel, i tot seguit el Tot és possible amb Elisenda Camps continua donant servei a l’audiència. A la nit, Xavi Freixes traurà punta a les notícies del dia a La nit a RAC1.

El cap de setmana, La primera pedra de Jordi Margarit incorporarà els dissabtes un espai de tertúlia amb Lluís Foix, Manel Cuyàs i Pere Artigas, i els diumenges la col·laboració de Mari Pau Huguet, que obrirà el consultori radiofònic per resoldre qüestions sentimentals dels oients. I el Via lliure amb Marta Cailà incorpora una secció amb què aprendrem a interpretar els somnis amb el psicòleg i especialista en somnis Jordi Borràs, també estiraran del fil de les cartes al director que publiquen els diaris amb Pati Lainz i viatjaran pel món amb les recomanacions de Marc Serena.

<<<—- Descarrega el dossier de programació en format pdf —->>>

  • Tags:
%s1 / %s2