Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/101223_Joaquim_Nadal.mp3 Descarrega-te'l “L’acord no garanteix l’estabilitat parlamentària més enllà d’avui” 23/12/2010

101223_Nadal (arxiu)

El PSC no garanteix el suport a CiU durant tota la legislatura, només durant la investidura d’Artur Mas. Així ho ha deixat clar el portaveu del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal.

Joaquim Nadal també ha dit que:

- “L’acord és per facilitar la investidura d’Artur Mas. S’hi contenen acords de continuïtat en matèries d’interès de país o per afrontar la crisi econòmica”.

- “Mantindrem una actitud d’oposició. Serà constructiva, però d’exigència màxima en la vida política del país”.

- “L’acord no garanteix l’estabilitat parlamentària més enllà d’avui”.

- “Més enllà de la investidura d’Artur Mas hi ha acords concrets, com la llei electoral o la llei de reforma de la CCMA, que no es faran sense l’acord dels 2 partits”.

- “Més enllà de les sentències, hi ha un model d’immersió lingüística avalat per diversos tribunals i el TC. És un model d’èxit, que garanteix els drets lingüístics dels catalanoparlants i els castellanoparlants”.

- “Hauríem de tranquil·litzar tothom. Els que hem cregut i defensat aquest model el continuarem aplicant amb la màxima exigència i rigor”.

- [Llei electoral] “Aquesta legislatura, sí. El grup parlamentari del PSC i CiU fan majoria per fer la llei electoral. Però deixem clar que no volem deixar fora ningú”.

- “Jo crec que sí” (Pia Bosch serà alcaldable de Girona)

- “No sé si Jordi Sevilla ha encertat el seu twit. Si algú ha defensat l’acció de govern ha estat el PSC. Si el Jordi Sevilla vingués per aquí potser no diria aquestes coses”.

  • Tags:
%s1 / %s2