Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 23 h
L’Espanyol juga a RAC1
Burgos - Espanyol

"L'aeroport de Stansted no va complir allò pactat amb el Barça"

carles-vilarrubi

00:00 05:29
00:00 05:29

El vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, ha criticat els gestors de l'aeroport de Stansted per les disfuncions que es van produir en el viatge de tornada dels seguidors del Barça. D'altra banda, ha explicat que, en el terreny esportiu, el balanç de la temporada és molt bo.

Carles Vilarrubí, vicepresident del Barça, també ha dit que:

- "La manera en què vaig afrontar el partit era molt més relaxada que en les semifinals. Als clàssics he ant amb un puny a l'estòmac, com d'incomoditat i de mal rotllo."

- "Hi ha hagut alguna disfunció amb la tornada de l'aeroport de Stansted. L'últim vol va sortir a les 4:46 de la matinada i l'arribada de l'últim barcelonista va ser a les 8:20 del matí."

- "Els socis desplaçats per l'agència oficial del club, a París van ser 6.000, a Roma van ser 4.800 i a Londres han estat més de 8.000"

- "L'aeroport de Stansted no va complir els acords que havia adquirit amb el club i amb la UEFA. En concret, amb el control del check-in, els serveis assistencials estaven desapareguts i la megafonia de l'aeroport estava, incomprensiblement desactivada."

- "L'agència de viatges oficial del club va haver de mobilitzar 160 guies per fer assistència per substituir la tasca de l'aeroport."

- "Sí, efectivament, hi van haver disfuncions a Stansted i en prenem nota."

- "La junta directiva del Barça ha de començar a fer balanç de la temporada. Hi haurà un balanç esportiu [...] i un balanç i una reflexió del que no ha estat tant positiu, que ha estat l'extraesportiu."

- "A partir d'aquí, expressar o emetre el nostre criteri sobre el que ha succeït per posar les bases, des del Barça, perquè no torni a passar."