Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/100111_Angel_Ferras.mp3 Descarrega-te'l L’alcalde d’Horta diu que “em van demanar que canviés les declaracions” 11/01/2010

Angel FerrasEn les quals l’alcalde d’Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs, criticava que “hi havia hagut relaxament” durant les tasques d’extinció de l’incendi. També considera que amb la investigació “s’està fent justícia amb el territori”.

L’alcalde d’Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs, també ha dit en una entrevista a El món a RAC1 que:

- “S’està fent justícia i està succeint el que en principi dèiem la gent del territori.”

- “El foc va començar molt abans, però això, pel que fos, no interessava que sortís així.”

- “La gent del poble estàvem molt emprenyats per la manera com es va tractar en aquest cas la meva persona i, després, el municipi.”

- “Em vaig sentir maltractat per la manera com em van dir les coses.”

- “Em van demanar que canviés les declaracions que havia fet sobre el relaxament. I jo vaig dir el que vaig veure, vaig expressar el que vaig sentir i vaig expressar el que vaig patir.”

- Sobre si va ser la Conselleria d’Interior qui li va demanar que rectifiqués ha confirmat que: “Van ser alguns de per allí.”

- “El que han de fer les persones que ho van dir és rectificar públicament.”

- “Quan sortirà tot [la investigació de l'incendi] hi haurà alguna coseta més que sorprendrà la gent.”

- “No sé si ha mentit [el govern], això ho dirà la jutgessa. El que demanaria és que amb la mateixa rotunditat que van dir el que van dir, si ara no és així que rectifiquin.”

- Sobre la intencionalitat de l’incendi: “Si eren conseqüents havien de ser-ho prou també per no fer foc. La gent del territori sabíem que aquells dies no podíem fer foc sota cap concepte.”

  • Tags:
%s1 / %s2