Tu diràs
Ara, de 4 a 6 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 6 a 7 h
La primera pedra
amb Noemí Polls

L'Espanyol preguntarà preu per posar una samarreta a Casanova

joan-collet

00:00 10:12
00:00 10:12

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha explicat que preguntaran què costa posar una samarreta al monument de Rafel Casanova, com a resposta a la polèmica oberta la setmana passada arran de la campanya de Nike, que va pagar a l'Ajuntament per posar la samarreta del Barça al monument a Colom. Collet creu que l'Espanyol ha gestionat la polèmica "amb dignitat".

Joan Collet, president de l'Espanyol, també ha dit que:

- "No té res a veure si som o no som de Barcelona. Molts clubs d'Europa tenen la seu social fora de la ciutat del seu nom."

- "Som potser l'únic equip de la Lliga espanyola que ha hagut de pagar el lloguer per un camp muncipal, amb 700.000 i 800.000 euros anuals de lloguer, que no podíem ni, com deia el Dani, vendre una botifarra. Vam tenir molts problemes amb els patrocinis."

- "Encara estem pagant el túnel de General Mitre."

- "Una vegada ha passat tot això, ens ha donat facilitats. Hem acordat uns terminis de pagament amb uns descomptes importants."

- "Si les condicions de pagament haguessin estat unes altres, nosaltres encara seríem a Montjuïc."

- "Si l'Espanyol no hagués protestat, possiblement seríem un club petit. Però jo crec que som un club amb dignitat."

- "Des del primer dia, han començat a buscar excuses: que si els diners anaven destinats a finalitats socials, que si amb obres es pot fer, etc."

- "Al final, quan es parla del Barça surten els colors i es perd la coherència. En un altre context, potser sí que no defensaríeu això. Però en nom del Barça, es busquen excuses."

- "Estic segur que si vingués algun antropòleg i li fessin un estudi a Colom, segur que li trobarien que és del Barça."

- "Si és cert que es va cridar ['Tito muérete'], miraríem qui va ser per prendre mesures. Però no ho vaig sentir."

- Sobre el comentari de Salvador Cardús: "Cada sis mesos ens han de demanar disculpes per alguna cosa. Va ser vergonyós. Ens vam sentir molt dolguts. A més, ho va dir algú del Consell Assessor per la Transició Nacional. Vés a saber on pot arribar el consell si algú que en forma part diu el que va dir."

- "Probablement demanarem preu per saber què pot costar posar la samarreta de l'Espanyol al monument a Rafel Casanova per un dia."