Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/150909_lluis_llach.mp3 Descarrega-te'l Llach, a Iglesias: “Si té obsessions sexuals amb Mas, que les arregli amb un psicòleg” 09/09/2015

150909_lluis_llach

Lluís Llach carrega contra Pablo Iglesias, Felipe González i Pedro Morenés. El candidat de Junts pel Sí per Girona retreu al líder de Podem que posi CDC i el PP al mateix sac, tot etzibant-li: “Si té obsessions sexuals amb Mas, que les arregli amb un psicòleg”. A l’expresident espanyol l’acusa de “manipulador”, i respon a l’amenaça del ministre de Defensa: “Si entressin els tancs, els portaríem termos de cafè amb llet”.

Lluís Llach, cap de llista de Junts pel Sí per Girona, també ha dit que:

- “El PP vol que tot es tensioni perquè els ciutadans espanyols vegin normal la reacció de l’Estat i a Catalunya agafem por.”

- “Si entressin els tancs, els portaríem termos de cafè amb llet, pobrets. Continuaríem somrient perquè seria una cagada impressionant que ens il·luminaria el camí.”

- “Felipe González és el manipulador esquerranós més important de la Transició.”

- “Ell és qui comença a desmuntar l’estat de les autonomies i instal·la un nepotisme a l’Estat espanyol des de l’esquerra.”

- “Aznar no hauria guanyat mai sense el desgavell polític que va provocar aquest senyor. És un manipulador. És com una guineu que fa pudor, però és molt llesta. És evident el que diu a l’entrevista.”

- “Estar a Europa ens convé si les coses no van a pitjor. Jo ara la veig més com un mercat comú que no com una unió política.”

- “No [em veig de diputat], però ho faré. M’adaptaré al que sigui.”

- “De conseller no serviria.”

- “Sóc mig de la CUP. [...] Però aquí és on em sembla que sóc més rendible.”

- “La funcionalitat pràctica [de dues llistes] serà molt positiva.”

- “Que vagi al tanto el senyor Iglesias quan diu que CDC i el PP juguen a guerritas. Que les obsessions sexuals amb Mas que les arregli amb un psicòleg i si cal ja farem una col·lecta. Que sigui més seriós.”

- “El moviment de Podem és absolutament necessari a Espanya.”

- “Estic encantat [d'anar a la llista amb Mas]. És la demostració evident que anem seriosament i que hem deixat de banda moltes coses per fer una feina precisa.”

- “Si no guanyem i no podem fer tot això me’n vaig al Senegal.”

- “Un Parlament amb majoria de diputats està legitimat per iniciar el procés cap a la independència.”

- “Estaria molt bé que Barcelona estigués a l’AMI. Em decep el comportament de coherència ideològica.”

- “M’empipa que, al final, el sistema de funcionament polític sigui de centralisme democràtic.”

- “El joc brut i les clavegueres estan funcionant des de fa tres anys. El ministre Fernández Díaz ens ha ensenyat el seu capteniment. Jo m’ho espero tot.”

- “A l’Estat espanyol, passaran coses grosses, s’hi ha de ser, al Congrés. No sé si hi hem de ser junts o separats. Em poso a disposició del que sigui més efectiu.”

- “La meva tercera novel·la va de la història d’un cantant d’òpera que passa molt temps en els cabarets del Paral·lel.”

- “No m’ho crec que acabem fora de la UE. [...] Només preveig un temps de discussió.”

  • Tags:
%s1 / %s2