Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/091013_Josep_Perez_Moya.mp3 Descarrega-te'l Multes a 124 km/h, no 13/10/2009

Josep Pérez MoyaEl director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, és contrari a apujar el límit de velocitat a 132 km/h: “seria un error gravíssim. Els radars ja compten amb un marge”.

El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, també ha dit que:

  • “És positiu que haguem reduït [el nombre de morts durant el cap de setmana del Pilar]. L’any passat vam tenir quatre víctimes mortals.”
  • “És un plantejament que no hem fet mai [pensar a perpetuar les sancions als conductors temeraris]. En cas d’una reincidència amb conductes temeràries o molt greus, sí que es pot arribar a plantejar.”
  • “Al Senat hi ha una reforma de la llei de seguretat viària que planteja modificacions en el procediment administratiu per agilitzar-lo. [...] Això permetrà que la notificació de la sanció serà més ràpida i segura, [...] i el compliment de la sanció tindrà un caràcter reeducador.”
  • “Si això [apujar el màxim de velocitat als 132 km/h per l'error dels radars] tira endavant d’aquesta manera, serà un error gravíssim. [...] L’error dels radars ja es té en compte. L’únic que demano és l’aplicació del sentit comú. Ningú és sancionat per superar els 120 km/h i anar a 122 o 124. [...] Per tant, sentit comú i sentit de la responsabilitat.”
  • Sobre l’ampliació de la velocitat variable: “Estem treballant en el tram Martorell-Molins de Rei i, després, Molins de Rei-Diagonal. És el més immediat. [...] La part de Martorell-Molins de Rei serà a l’estiu. La segona, Molins de Rei-Diagonal, anant molt ràpid, serà a finals d’any o principis del 2011.”
  • Tags:
%s1 / %s2