Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/130122_Jordi_Marti.mp3 Descarrega-te'l “No plantegem cap ruptura a CiU” 22/01/2013

130122_Jordi_Marti

En Jordi Martí, president de la Federació de Barcelona de CDC, reclama que “la gent de CiU torni a anar a l’una” per “continuar endavant i més reforçada”. Martí reconeix que el document del Comitè Territorial de Barcelona de CDC que carrega contra Duran i Lleida “és dur però clar” i lamenta que les declaracions del líder d’Unió “hagin contribuït a la pèrdua de suports electorals a CiU”.En Jordi Martí també ha dit que:

- “El document és dur però molt clar. Intenta reflectir el sentiment d’una bona part de la militància i dels simpatitzants de Convergència.”

- “Creiem que és important canalitzar aquest cert malestar, aquest esperit crític positiu, perquè volem reforçar CiU com a instrument vàlid de cara a entomar els reptes que té el país de cara al futur.”

- “Volem fer un toc d’atenció i elevar a la direcció política de CDC a nivell d’un malestar que és sabut per la mateixa direcció i per la direcció de CiU.”

- “Les declaracions dissonants de Duran i Lleida van contribuir a la pèrdua de suports electorals, textualment diu això el document. En cap cas hem de focalitzar com a causa única determinades declaracions de Duran i Lleida. No és l’únic motiu però sí que és important. Dels 12 escons no sabem quants se’ls poden atribuir a ell.”

- “Hi ha un element de millora de cara al futur i per això reclamem a CDC i CiU la màxima unitat política possible al voltant del president Mas.”

- “Estem molestos perquè es continuen produint declaracions del Sr. Duran i Lleida que no van en la línia acordada per CiU.”

- “Hem actuat dins la nostra autonomia com a federació per fer arribar a la direcció un malestar que és conegut.”

- “Reclamem que la gent de CiU tornem a anar a una al darrere i al costat del president Artur Mas.”

- Sobre si el futur de la federació passa per la separació: “És un debat que s’ha de produir dins del si de CiU. No sabem si s’ha de considerar la separació de la federació. Nosaltres no plantegem cap ruptura, al contrari.”

- “Plantegem que la federació continuï endavant i reforçada.”

- “Jo no parlo en cap moment de ruptura, el document tampoc la demana en cap moment.”

  • Tags:
%s1 / %s2