Escoltar

en directe a RAC1

El blog de RAC1 Suscripció al feed RSS

RAC1 guardonada als premis Radio Associació de Catalunya pel seguiment de l’Onze de Setembre 29/04/2013

Els Premis Ràdio Associació de Catalunya guardonen el programa especial que RAC1 va emetre l’11 de setembre, amb motiu de la gran manifestació a Barcelona que demanava que Catalunya tingués estat propi.

El programa el van elaborar els equips d’El món a RAC1, el Versió RAC1 i els Serveis Informatius, i el van presentar conjuntament Jordi Basté i Toni Clapés.

El premi al millor programa d’innovació reconeix “la programació de seguiment basada en la innovació i l’enginy que va saber reflectir davant l’oient les emocions i els fets de tota una jornada històrica”.

diada4

Els premis també reconeixen Josep Cuní, que rep el Premi 1924, pel nou format de magazine d’informació que suposa el programa 8 al dia de 8tv. El jurat destaca que “s’ha sabut presentar un nou format de magazine d’informació diari en una nova proposta de franja horària des de l’àmbit de la televisió privada en català”.

El Premi Ràdio Associació al millor professional de ràdio és per a Sergi Cutillas, a qui es reconeix “la tasca professional desenvolupada des de l’àmbit de la realització tècnica de programes de ràdio, i per la seva trajectòria professional en propostes de temàtica diversa”.

A més, els premis recullen mencions d’honors per a la xarxa territorial de corresponsals de Catalunya Ràdio, Martí Anglada, Josep Maria Martí i Albert Espinosa.

El Premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio local recull mencions de qualitat als programes: Estem perdent els papers, presentat per Vilassar Ràdio, i Paraules en silenci, presentat per Ràdio Pego, de Piles; mentre que el Premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio local és per a Deixa’m tastar, presentat per Ràdio Santa Perpètua, de Santa Perpètua de Mogoda.

Finalment, el Premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio recull mencions de qualitat als programes: Directe 4.0, el magazine de les tardes de Ràdio 4, Estira la llengua, presentat per Ràdio Nacional d’Andorra. el Premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio és per a La tribu, presentat per Catalunya Ràdio.

  • Tags:
%s1 / %s2